100 CREATIVE DAYS CHALLENGE – Dag 20 t/m Dag 24

Na lang getwijfeld te hebben heeft sebkijk! uiteindelijk besloten om de inhoud van zijn website te gaan verrijken. Dit doet hij door zich op nieuwe en meerdere manieren creatief te gaan uiten. Onder andere door mee te doen aan de 100 Creative Days Challenge. Vandaag neemt sebkijk! je mee door dag 20 tot en met dag 24. Dag 20 tot en met 24 vond plaats vanaf 07-03-2018 tot en met 11-03-2018.

Ook op de dagen na dag 19 bleef ik verder gaan in mijn creatieve flow. Zo stapte ik over van ecoline naar verf. Nadat ik mijn laatste papierresten opmaakte, ging ik snel nieuwe inkopen doen. Hierbij kocht ik geen ecoline, maar juist meer verf. Ik heb eigenlijk niet veel meer te vertellen over deze experimenten. Alleen dat ik er erg van heb genoten om het uit te voeren. Het is (nogmaals) beter om zonder een heel verslag te kijken naar deze experimenten. Veel KIJK-plezier! Op naar de volgende experiment-dagen, waar hopelijk ook meer plaats zal komen voor film- en schrijf-experimenten.

sebkijk Auteur

Sebastiaan Khouw is eigenaar en oprichter van sebkijk! - Reize door het Filmland. Het doel is van sebkijk! om een persoonlijke reize door film te delen. Om dit waar te maken schrijft Sebastiaan recensies en informatieve artikelen over film.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.