65 Winactie | Gesloten

Op 16 maart 2023 wordt dan eindelijk de spannende Amerikaanse sciencefiction thriller en actiefilm 65 uitgebracht in de Nederlandse bioscopen. 65 lijkt een film te worden waar tijdreizen en een strijd tussen mensen en prehistorische dinosaurussen centraal staan: hoe geweldig klinkt dat wel niet? Het mooie nieuws is dat ik voor deze opkomende film een winactie mag op zetten met Triple P Entertainment, Sony Pictures Releasing International en Universal Pictures International (UPI).

Met de 65 Winactie mag ik driemaal een prijzenpakket weggeven van de film 65. Elk prijzenpakket bestaat uit een notitieboekje, een waterflesje en twee bioscoop vrijkaarten waarmee je gratis de film 65 in de Nederlandse bioscopen kunt zien. Mijn dank aan Triple P Entertainment, Sony Pictures Releasing International en Universal Pictures International (UPI) voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over 65 (2023)

65 is een Amerikaanse sciencefiction thriller en actiefilm uit 2023. De film is geregisseerd door Scott Beck en Brayn Woods. Dit zijn twee van de schrijvers van de horrorfilm A Quiet Place. Beck en Woods schreven ook het scenario van 65. De cast van de film bestaat uit onder andere Adam Driver, Ariana Greenblatt en Chloe Coleman. De producenten van de film zijn Sam Raimi, Deborah Liebling, Scott Beck, Bryan Woods en Zainab Azizi.

Het verhaal van 65 laat zien hoe piloot Mills, na een catastrofale neerstorting op een onbekende planeet, er al snel achterkomt dat hij is neergestort op aarde, maar dan 65 miljoen jaar geleden. Mills en Koa, de enige andere overlevende, hebben maar één kans op redding. In een epische strijd om te overleven moeten ze zich een weg zien te banen door een onbekend gebied vol gevaarlijke prehistorische wezens.

Bekijk hier de officiële trailer van 65 (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de 65 Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Hetzelfde is het geval bij spammers die zich meerdere malen met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam voor een winactie aanmelden. Bij deze winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de 65 Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik eventueel met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

65 Winactie
Bron: Universal Pictures International (UPI), Triple P Entertainment, Beck Woods, Bron Creative, Columbia Pictures, Raimi Productions, Sony Pictures Entertainment (SPE) en Sony Pictures Releasing International.

Zo doe je mee aan de 65 Winactie

Je kunt je voor de 65 Winactie aanmelden tot en met 19 maart 2023. Om je aan te melden voor de 65 Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan de 65 Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.