A Quiet Place: Day One Winactie | Gesloten

Op 27 juni 2024 brengen Paramount Pictures International (PPI) en Universal Pictures International (UPI) de langverwachte horrorfilm A Quiet Place: Day One eindelijk uit in de Nederlandse bioscopen. Om de bioscooprelease van A Quiet Place: Day One te vieren, mag ik samen met Paramount Pictures International (PPI), Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment een winactie organiseren voor de film. Met de winactie voor A Quiet Place: Day One mag ik drie keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven van de film A Quiet Place: Day One.

Daarnaast mag ik een van de drie gelukkige winnaars ook blij maken met de hoofdprijs: een geluidsmachine in de stijl van de horrorfilm. Wil je weten hoe je kans maakt op deze angstaanjagende prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Paramount Pictures International (PPI), Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over A Quiet Place: Day One (2024)

A Quiet Place: Day One is een Amerikaanse horrorfilm uit 2024. De film is geregisseerd door Michael Sarnoski. De regisseur schreef ook het scenario van de film. Sarnoski baseerde het scenario op een verhaal dat hij samen schreef met John Krasinski. Krasinski is de regisseur van A Quiet Place (2018) en A Quiet Place Part II (2020). De cast van de film bestaat uit (o.a.) Lupita Nyong’o, Joseph Quinn, Djimon Hounsou, Alex Wolff en Thea Butler.

De film heeft een speeltijd van 99 minuten. A Quiet Place: Day One neemt plaats voor de evenementen uit de eerste film van deze filmreeks. Een vrouw genaamd Sam moet een invasie van bloeddorstige buitenaardse wezens met ultrasoon gehoor proberen te overleven. In A Quiet Place: Day One beleven filmtoeschouwers de dag dat de wereld stil werd.

Bekijk hierboven de officiële trailer van A Quiet Place: Day One (2024). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de winactie van A Quiet Place: Day One

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de winactie van A Quiet Place: Day One kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden. Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar wel minimaal 16 jaar. A Quiet Place: Day One is namelijk een 16+ film. Win je de prijs en ben je jonger dan 18 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

A Quiet Place: Day One Winactie
Bron: Triple P Entertainment, Paramount Pictures International (PPI), Universal Pictures International (UPI), Paramount Pictures, Platinum Dunes en Sunday Night.

Zo doe je mee aan de winactie van A Quiet Place: Day One

Deze winactie voor de film A Quiet Place: Day One is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.