sebkijk!

De Gids voor Filmisch Reizen

Over Ons

Op sebkijk! schrijven wij vanuit een intense passie en geloof dat (film-) beelden het leven beter kunnen maken. Als (media-)redacteuren geloven wij ook oprecht dat deze beelden je op een reis door het leven kunnen meenemen. Een zogeheten ”Reize door het Filmland ”, zoals de oprichter van sebkijk! dat vroeger beschreef.

sebkijk-4-e1555159653839 [klein]

– ONZE MISSIE –

sebkijk! en zijn team proberen hun unieke kijk op het leven als een Gids voor Filmisch Reizen te gebruiken. De Gids voor Filmisch Reizen staat in de basis voor het idee dat (filmische) beelden meer dan alleen plaatjes zijn. Ze kunnen je helpen om mee te gaan op een reis door het leven. Hiervoor probeert sebkijk! een Gids te maken in de vorm van een, steeds vernieuwende, website.

De missie van sebkijk! en zijn team is redelijk simpel. We willen het plezier van Filmisch Reizen met beelden over brengen op anderen. De avonturen die wij door Filmisch Reizen meemaken, willen we natuurlijk maar al te graag delen. De missie is dus plezier en informatie leveren aan degene die meer willen met filmische beelden. Dit wordt op een persoonlijke manier gebracht, dankzij de unieke kijk die deze schrijvers hebben op het leven.

– HET TEAM –

TeamFoto - Sebastiaan TeamFoto - Alexander

Sebastiaan heeft de functie van Hoofdredacteur op sebkijk!. Daarnaast is hij ook nog de oprichter en eigenaar van deze website. Hij is een echte filmfanaat op alle fronten. Van de stille films tot de nieuwste superhelden-films. Het trekt hem allemaal aan.

Alexander heeft de functie van all-round media redacteur op sebkijk!. Als een trouwe allround popcultuur fanaat schrijft hij, zowel in het Nederlands als in het Engels, over uiteenlopende onderwerpen. Van de nieuwste Marvel-films tot de oude Legend of Zelda-games.

TeamFoto - Rutger

Rutger heeft de functie van all-round media redacteur op sebkijk!. Gespecialiseerd in games en met een passie voor film, kijkt hij met een kritisch oog naar de nieuwste releases. Pas echter op dat hij je niet de oren van het hoofd praat over John Wick en Deadpool

%d bloggers liken dit: