Alien 45th Anniversary Winactie | Gesloten

Op 26 april 2024 brachten Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux de iconische film Alien opnieuw uit in de Nederlandse bioscopen. De film bestaat dit jaar 45 jaar en dat moet uiteraard groot gevierd worden. Deze zomer komt het nieuwste deel – Alien: Romulus – uit in de Nederlandse bioscopen, maar voor nu kunnen we het jubileum van de franchise al vieren met de eerste film. Om de bioscooprelease van Alien te vieren, mag ik samen met Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux een winactie opzetten voor de film.

Met de Alien 45th Anniversary Winactie mag ik twee keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven van de film Alien. Wil je weten hoe je kans maakt op deze angstaanjagende prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux voor de mogelijkheid tot deze samenwerking. 

Over Alien (1979)

Alien is een Amerikaanse sciencefiction horrorfilm uit 1979. De film is geregisseerd door de befaamde filmmaker Ridley Scott. Het scenario is geschreven door Dan O’Bannon. De scenarioschrijver baseerde zijn werk op een verhaal dat hij schreef met Ronald Shusett. De cast van de film bestaat uit (o.a.) Sigourney Weaver, Tom Skerritt, Veronica Cartwright, Harry Dean Stanton, John Hurt, Ian Holm en Yaphet Kotto. Alien werd geproduceerd door Gordon Carroll, David Giler en Walter Hil. De film werd in de bioscopen uitgebracht door 20th Century Fox.

De film heeft een speeltijd van 118 minuten. Het verhaal van Alien volgt de bemanning van de ruimtesleper Nostromo. Ze ontvangen een noodsignaal van een dorre planeet. Ze gaan eropaf en ontdekken een dodelijke levensvorm die zich voortplant in menselijke gastheren. Nu moet de bemanning vechten om in leven te blijven en voorkomen dat het wezen de aarde bereikt.

Bekijk hierboven de officiële klassieke trailer van Alien (1979).

De voorwaarden van de Alien 45th Anniversary Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Alien 45th Anniversary Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden. Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar wel minimaal 16 jaar. Alien is namelijk een 16+ horrorfilm. Win je de prijs en ben je jonger dan 18 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Alien 45th Anniversary Winactie
Bron: Filmdepot.nl, Disney Nederland, The Walt Disney Company Benelux, Twentieth Century Fox, Brandywine Productions, Scott Free Productions en Walt Disney Studios.

Zo doe je mee aan de Alien 45th Anniversary Winactie

Deze winactie voor de film Alien is gesloten. Het is niet meer mogelijk deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.