All of Us Strangers Winactie | Gesloten

Op 25 januari 2024 bracht The Walt Disney Company Benelux en Disney Nederland de dramafilm All of Us Strangers uit in de Nederlandse bioscopen. Om de bioscooprelease van All of Us Strangers te vieren mag ik samen met The Walt Disney Company Benelux en Disney Nederland een winactie opzetten voor de film. Met de All of Us Strangers Winactie mag ik twee keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven van de film All of Us Strangers.

Wil je weten hoe je kans maakt op deze spannende prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan The Walt Disney Company en Disney Nederland voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over All of Us Strangers (2023)

All of Us Strangers is een Britse dramafilm uit 2023. De film is geregisseerd door Andrew Haigh. De regisseur schreef het scenario samen met Taichi Yamada. De cast van de film bestaat uit (o.a.) Andrew Scott, Paul Mescal, Carter John Grout, Jamie Bell en Claire Foy. All of Us Strangers heeft een speeltijd van 105 minuten. De film gaat over Adam. Hij woont in Londen in een bijna lege torenflat. Op een avond ontmoet hij bij toeval zijn mysterieuze buurman Harry.

Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijkse sleur. Terwijl er een relatie tussen hen ontstaat, is Adam veel bezig met herinneringen aan het verleden. Hij voelt een drang om naar de stad waar hij opgroeide te gaan en het huis waar zijn ouders woonden te bezoeken. Daar lijkt het alsof er niets is veranderd sinds de dag dat ze stierven, 30 jaar geleden. All of Us Strangers is al sinds 25 januari 2024 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Bekijk hierboven de officiële trailer van All of Us Strangers (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de All of Us Strangers Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de All of Us Strangers Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

All of Us Strangers Winactie
Bron: The Walt Disney Company Benelux, Disney Nederland, Film4, Searchlight Pictures, Blue print Pictures en Walt Disney Studios Motion Pictures International.

Zo doe je mee aan de All of Us Strangers Winactie

Deze winactie voor de film All of Us Strangers is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.