All-Star Superman Winactie | Gesloten

Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee, het is een nieuwe filmuitgave van All-Star Superman! Op 26 april 2023 brengen Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM de film All-Star Superman uit op 4K UHD Blu-ray. Om dit te vieren mag ik samen met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM een winactie opzetten. Met de All-Star Superman Winactie mag ik een keer een 4K UHD Blu-ray van All-Star Superman weggeven. De 4K UHD Blu-ray editie van All-Star Superman bevat geen Full-HD Blu-ray disc. Mijn dank aan Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over All-Star Superman (2011)

All-Star Superman is een Amerikaanse geanimeerde superhelden film uit 2011. De film is geregisseerd door Sam Liu en het scenario van de film is geschreven door Dwayne McDuffie. Het scenario van de film is gebaseerd op de gelijknamige stripboekenreeks dat bedacht is door Grant Morrison en Frank Quitely. All-Star Superman is een van de laatste projecten waar scenarist Dwayne McDuffie aan meewerkte. De film werd een dag na dat hij overleden was uitgebracht. McDuffie wordt tegenwoordig nog steeds beschouwd als een grote naam uit de wereld van (superhelden) stripboeken en animatieseries.

Zo is hij bekend voor het produceren en schrijven van animatieseries als Static Shock, Damage Control, Justice League Unlimited en Ben 10. De Amerikaanse schrijver verdiende ook drie Eisner Award nominaties voor zijn schrijfwerk aan verschillende stripboeken. Een Eisner Award kan beschouwd worden als de stripboeken variant van een Academy Award. Hierbij worden dus schrijvers en tekenaars genomineerd voor creatieve prestaties in Amerikaanse stripboeken.

All-Star Superman Winactie
Bron: Warner Bros. Home Entertainment, Warner Home Video, Day One MPM, Warner Bros. Animation, DC Comics, DC Entertainment en Warner Premiere.

All-Star Superman werd op 22 februari 2011 uitgebracht als een direct-to-video film door Warner Bros. Animation. Het is de tiende film uit de reeks van DC Universe Animated Original Movies. All-Star Superman is de eerste film uit deze reeks die geen PG-13 rating, maar juist een PG-rating ontving. Dit werd gedaan vanwege de “sequenties van actie en geweld, de toevoegingen van grof taalgebruik en sensualiteit.”

In het verhaal van All-Star Superman lukt het Lex Luthor om met een ingenieus plan Superman te doden. Als gevolg van een overdosis zonnestraling is Superman ten dode opgeschreven. Na meerdere mislukte pogingen een geneesmiddel te vinden en met nog maar enkele weken te leven, bereidt Superman zich voor op zijn naderende einde door zijn dromen te vervullen. Een daarvan is de onthulling van zijn ware identiteit aan Lois Lane.

Bekijk hier de officiële trailer van All-Star Superman (2011).

De voorwaarden van de All-Star Superman Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder een naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de All-Star Superman Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

All-Star Superman Winactie
Bron: Warner Bros. Home Entertainment, Warner Home Video, Day One MPM, Warner Bros. Animation, DC Entertainment en Warner Premiere.

Zo doe je mee aan de All-Star Superman Winactie

Je kunt je voor de All-Star Superman Winactie aanmelden tot en met 8 mei 2023. Om je aan te melden voor de All-Star Superman Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan de All-Star Superman Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.