Ambulance Winactie | DVD

Michael Bay keerde eerder dit jaar terug met zijn nieuwste vette en explosieve actiefilm Ambulance. Het leuke nieuws is dat je film bijna zelf thuis kunt kijken. Ambulance wordt namelijk op 10 augustus uitgebracht op 4K Ultra HD, Blu-ray en DVD door Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM.

Om de release van Amublance te vieren, organiseer ik een winactie voor de film. Met de Ambulance Winactie mag ik samen met Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM twee keer een DVD weggeven van de film. Mijn dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot een samenwerking!

Over Ambulance (2022)

Ambulance is een opkomende Amerikaanse actiethriller film dat geregisseerd en geproduceerd is door Michael Bay. Deze nieuwste explosieve Michael Bay film is gebaseerd op de Deense film Ambulancen uit 2005. Het scenario is herschreven door Chris Fedak en gebaseerd op het scenario van Laurits Munch-Petersen en Lars Andreas Pedersen. De cast van Michael Bay’s Ambulance bestaat uit Jake GyllenhaalYahya Abdul-Mateen II, en Eiza González. Het verhaal van Ambulance gaat over Will. Hij is een onderscheiden veteraan die hard geld nodig heeft om de ziekenhuiskosten van zijn vrouw te betalen. Tegen beter weten in keert hij zich tot zijn pleegbroer Danny.

Danny is een charismatische beroepscrimineel die voorstelt aan Will om de grootste bankoverval in de geschiedenis van Los Angelos te ondernemen. Het doel is om een buit van 32 miljoen Amerikaanse dollar te stelen. Omdat het leven van Wills vrouw op het spel staat, kan hij niet weigeren. Het blijkt lastiger dan verwacht om te ontsnappen met de buit, en dit brengt grote problemen met zich mee. Kunnen Will en Danny ontsnappen met de buit om het leven van Wills vrouw te redden? Om hier achter te komen zul je Ambulance zelf moeten kijken!

Bekijk hier de officiële trailer van Ambulance (2022). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Voorwaarden Ambulance Winactie

Het is uiteraard toegestaan om een mail te sturen met vragen of opmerkingen. Elke deelnemer kan op elk moment een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. Ook mogen de vragen gestuurd worden via een persoonlijk bericht op mijn Facebook, Instagram of Twitter.

De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Ambulance Winactie
Bron: Universal Pictures International (UPI), Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, Universal Pictures, Bay Films, Endeavor Content, New Republic Pictures, en Project X Entertainment.

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoopkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Ambulance Winactie
Bron: Universal Pictures International (UPI), Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, Universal Pictures, Bay Films, Endeavor Content, New Republic Pictures, en Project X Entertainment.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Zo doe je mee aan de Ambulance Winactie!

Je kunt je aanmelden voor de Ambulance Winactie tot 19 augustus 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram, Twitter of Youtube.

Dit artikel heeft voor het laatst een update gekregen op 4 augustus 2022.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.