And Just Like That Seizoen 1 Winactie | Gesloten

And Just Like That Seizoen 1 is het langverwachte nieuwe hoofdstuk van de welbekende HBO-serie Sex and the City. Op 5 april 2023 brengen Warner Home Video en Day One MPM dit eerste seizoen uit op DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Warner Home Video en Day One MPM een winactie houden voor dit eerste seizoen. Met de And Just Like That Seizoen 1 Winactie mag ik eenmaal een DVD weggeven van het eerste seizoen van And Just Like That. Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over And Just Like That Seizoen 1

And Just Like That is een Amerikaanse komedie en drama televisieserie dat ontwikkeld is door Michael Patrick. De serie – die ook bekend staat als And Just Like That… – werd ontwikkeld voor HBO Max. And Just Like That is dus een vervolg op de succesvolle HBO-serie Sex and the City. De ontwikkeling voor de serie begon eind 2020, vlak nadat de plannen voor een derde Sex and the City film waren geannuleerd. Uiteindelijk zou And Just Like That Seizoen 1 zijn première beleven op HBO Max op 9 december 2021. Oorspronkelijk zou And Just Like That een miniserie worden, maar in maart 2022 werd een tweede seizoen aangekondigd.

Het verhaal van And Just Like That Seizoen 1 volgt opnieuw de avonturen van de meest fabulous dames van New York City. Actrices Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis zijn alle drie teruggekeerd om hun originele rollen opnieuw te vertolken. And Just Like That Seizoen 1 gaat dus weer over het turbulente leven in New York van de vriendinnen Carrie, Miran en Charlotte. De vriendinnen zijn inmiddels “fifty and fabulous”. Ondertussen ervaren ze dat de realiteit van het leven en vriendschap alleen nog maar gecompliceerder is geworden.

Bekijk hier onder de officiële trailer van And Just Like That Seizoen 1. De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de And Just Like That Seizoen 1 Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Hetzelfde is het geval bij spammers die zich meerdere malen met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam voor een winactie aanmelden. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de And Just Like That Seizoen 1 Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

And Just Like That Seizoen 1 Winactie
Bron: Warner Home Video, Day One MPM, Home Box Office (HBO), HBO Max, HBO Entertainment, Michael Patrick King Productions, Rialto Films, Pretty Matches Productions en HBO Max Nederland.

Zo doe je mee aan de And Just Like That Seizoen 1 Winactie

Je kunt je voor And Just Like That Seizoen 1 Winactie aanmelden tot en met 24 april 2023. Om je aan te melden voor And Just Like That Seizoen 1 Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan And Just Like That Seizoen 1 Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.