Andy Serkis lijkt toch terug te keren in Andor Seizoen 2

Somehow Andy Serkis returned. Een van de vetste en belangrijkste personages uit het eerste seizoen van Andor lijkt toch terug te kunnen keren in het tweede seizoen van deze grootse Star Wars-serie. Het tweede seizoen van Andor is in productie en fans kregen een eerste blik – een zogenaamde sneak peak – op de beelden van dit opkomende nieuwe seizoen. Deze beelden kregen ze te zien bij Star Wars Celebration in London. Eerder werd onthuld dat het komende seizoen individuele verhalen zal vertellen die elk drie afleveringen duren.

De tijd tussen elke drie afleveringen zal een jaar zijn, waarbij het tweede seizoen toewerkt naar het begin van Rogue One. De beelden die vrijgegeven werden tijdens Star Wars Celebration lieten veel verschillende personages zien die terugkeren voor Andor Seizoen 2, maar ze hebben niet iedereen laten zien. Zo heeft Disney recent via een persbericht bekendgemaakt dat acteur Andy Serkis ook terug zal keren in Andor Seizoen 2.

Andy Serkis speelde in het eerste seizoen van Andor het personage Kino Loy. De laatste keer dat de fans dit personage zagen was in aflevering 10 van het eerste seizoen van Andor. Wat er met zijn personage Kino Loy zou gebeuren, werd aan het lot overgelaten en kregen de seriekijkers dus niet te zien. Nu heeft Disney de acteur op de lijst van acteurs en actrices van Andor Seizoen 2 gezet. Dit betekent dat Andy Serkis dus op een of andere manier terug zal keren voor dit tweede seizoen. Naast Serkis keren onder andere Diego Luna, Adria Arjona, Denise Gough, Kyle Soller en Genevieve O’Reilly terug in hun eerder gespeelde rollen.

Over Andor Seizoen 1

Andor is een liveaction Disney+ serie die over het Star Wars personage Cassian Andor gaat. Cassian Andor zagen we eerder al in de Star Wars-film Rogue One: A Star Wars Story. Acteur Diego Luna herpakt zijn rol als Cassian Andor. De cast van Andor Seizoen 1 bestaat verder onder andere uit Stellan Skårsgard, Adria Arjona, Denise Gough, Fiona Shaw, Andy Serkis en Forest Whitaker. Maar waar gaat dit eerste seizoen precies over?

Het eerste seizoen van Andor speelt zich 5 jaar af voor de evenementen van Rogue One: A Star Wars Story. Je zult in deze serie niet de avonturen van Jyn Erso meemaken, maar echt het verhaal van Cassian Andor te zien krijgen. In Andor seizoen 1 zul je te zien krijgen hoe Cassian Andor zijn eerste stappen zet tot het worden van de rebelse held die we kennen uit Rogue One: A Star Wars Story.

Bekijk hier de officiële trailer van Andor Seizoen 1. De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.