Ant-Man and the Wasp: Quantumania Winactie | Gesloten

Onze favoriete kleine superhelden Ant-Man en de Wasp zijn bijna weer op het grote scherm te zien. Dat moet uiteraard groots gevierd worden! Om deze reden mag ik samen met Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux een winactie houden voor de nieuwe Marvel Studios film Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Met de Ant-Man and the Wasp: Quantumania Winactie mag ik een keer een prijzenpakket weggeven van de film Ant-Man and the Wasp: Quantumania. In dit prijzenpakket bevinden zich een setje vrijkaarten, een pet, een stickervel, een set notitieboekjes, een sleutelhanger, een T-shirt (maat M) en een folding weekend bag. Mijn dank aan Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux voor de mogelijkheid tot het opzetten van deze winactie!

Over Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023)

Ant-Man and the Wasp: Quantumania is een Amerikaanse superhelden film uit 2023. De film is gebaseerd op de Marvel Comics personages van Ant-Man en de Wasp. De film is geproduceerd door Marvel Studios en wordt uitgebracht door Walt Disney Studios Motion Pictures. Ant-Man and the Wasp: Quantumania is een vervolg op Ant-Man uit 2015 en Ant-Man en the Wasp uit 2018. Daarnaast is dit de 31ste film uit het Marvel Cinematic Universe. De film is geregisseerd door Peyton Reed, die eerder ook Ant-Man en Ant-Man and the Wasp al regisseerde. Het scenario van Ant-Man and the Wasp: Quantumania is geschreven door Jeff Loveness.

De cast bestaat uit Paul Rudd, Evangeline Lilly, Jonathan Majors, Michelle Pfeiffer, Michael Douglas, Kathryn Newton, David Dastmalchian, William Jackson Harper, Katy O’Brian en Bill Murray. Ant-Man and the Wasp: Quantumania beleefde zijn wereldpremière op 6 februari 2023 in Los Angeles. De film zal in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht worden op 17 februari 2023. In België en in Nederland zal de film te zien zijn vanaf 15 februari 2023. Ant-Man and the Wasp: Quantumania is de eerste film uit de vijfde fase van het Marvel Cinematic Universe – dat ook wel bekend staat als het MCU.

In Ant-Man and the Wasp: Quantumania keren superhelden partners Scott Lang en Hope van Dyne terug op het grote doek om hun avonturen als Ant-Man en The Wasp voort te zetten. Samen met Hope’s ouders Hank Pym en Janet van Dyne verkennen ze de Quantum Realm, waarbij er vreemde nieuwe wezens op hun pad komen. Zo beginnen ze aan een avontuur dat ze voorbij de grenzen zal brengen van wat ze voor mogelijk hielden. In dit avontuur zullen ze het ook nog op moeten nemen tegen de gevaarlijke schurk Kang the Conquerer.

Bekijk hier de officiële trailer van Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Ant-Man and the Wasp: Quantumania Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Hetzelfde is het geval bij spammers die zich meerdere malen met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam voor een winactie aanmelden. Bij deze winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van Ant-Man and the Wasp: Quantumania Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik eventueel met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

  • Ant-Man and the Wasp: Quantumania Winactie
  • Ant-Man and the Wasp: Quantumania Winactie
  • Ant-Man and the Wasp: Quantumania Winactie
  • Ant-Man and the Wasp: Quantumania Winactie
  • Ant-Man and the Wasp: Quantumania Winactie
  • Ant-Man and the Wasp: Quantumania Winactie

Zo doe je mee aan de Ant-Man and the Wasp: Quantumania Winactie

Je kunt je aanmelden voor de Ant-Man and the Wasp: Quantumania Winactie tot en met 21 februari 2023. Om je aan te melden voor de Ant-Man and the Wasp: Quantumania Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan de Ant-Man and the Wasp: Quantumania Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Geen velden gevonden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.