Anyone But You Winactie | Gesloten

Op 4 januari 2024 brengen Sony Pictures Releasing en Universal Pictures International (UPI) de romantische komedie Anyone But You officieel uit in de Nederlandse bioscopen. De film is nu al in enkele Nederlandse bioscopen in de voorpremière te zien. Om de bioscooprelease van Anyone But You te vieren mag ik samen met Sony Pictures Releasing, Triple P Entertainment en Universal Pictures International (UPI) een winactie opzetten voor de film. Met de Anyone But You Winactie mag ik drie prijzenpakketten weggeven van de film Anyone But You.

Elk prijzenpakket bevat twee bioscoop vrijkaarten voor de film Anyone But You. Daarnaast bevat elk prijzenpakket een notitieboekje en een tote bag in het thema van de film. Wil je weten hoe je kans maakt op deze romantische prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI), Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Anyone But You (2023)

Anyone But You is een Amerikaanse romantische komedie uit 2023. De film is geregisseerd door Will Gluck. Hij schreef samen met Ilana Wolpert het scenario van de film. Het scenario van Anyone But You neemt inspiratie uit het verhaal Much Ado About Nothing van de wereldberoemde auteur William Shakespeare. Sydney Sweeney en Glen Powell spelen de hoofdrollen in Anyone But You.

De rest van de cast bestaat uit Alexandra Shipp, Michelle Hurd, Dermot Mulroney, Rachel Griffiths, Bryan Brown, GaTa en Hadley Robinson. De film heeft een speeltijd van 104 minuten. Anyone But You werd in de Verenigde Staten van Amerika uitgebracht op 22 december 2023. In Nederland zal de film officieel te zien zijn vanaf 4 januari 2024. Maar waar gaat de film over?

In de romantische komedie Anyone But You lijken Bea en Ben het perfecte stel, maar na een geweldige eerste date gebeurt er iets waardoor hun vurige aantrekkingskracht afkoelt tot het vriespunt. Dan worden ze onverwacht met elkaar opgezadeld op een bruiloft in Australië. En wat doen twee volwassen mensen dan? Net doen alsof ze een stel zijn natuurlijk.

Bekijk hierboven de officiële trailer van Anyone But You (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Anyone But You Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Anyone But You Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Anyone But You Winactie
Bron: Universal Pictures International (UPI), Sony Pictures Releasing, Triple P Entertainment, Fifty-Fifty Films, Olive Bridge Entertainment, Sony Pictures Entertainment (SPE) en Roth/Kirschenbaum Films.

Zo doe je mee aan de Anyone But You Winactie

Deze winactie voor de film Anyone But You is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.