Argylle Winactie | Gesloten

Op 1 februari 2024 brengt Universal Pictures International (UPI) de spionagethriller en actiefilm Argylle uit in de Nederlandse bioscopen. Om de bioscooprelease van Argylle te vieren mag ik samen met Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment een winactie opzetten voor de film. Met de Argylle Winactie mag ik drie keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven van de film Argylle.

Wil je weten hoe je kans maakt op deze spannende prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Argylle (2024)

Argylle is een Amerikaans-Britse spionagethriller en actiefilm uit 2024. De film is geregisseerd door Matthew Vaughn. De filmmaker kun je kennen voor het regisseren van Kick-Ass (2010), X-Men: First Class (2011), Kingsman: The Secret Service (2014), Kingsman: The Golden Circle (2017) en The King’s Man (2021). De cast van Argylle bestaat uit Henry Cavill, Bryce Dallas Howard, Catherine O’Hara, Dua Lipa, Sam Rockwell, Samuel L. Jackson, Bryan Cranston, John Cena, Ariana DeBose en Sofia Boutella. De film heeft een speeltijd van 139 minuten. Het filmverhaal gaat over Elly Conway.

Ze is een teruggetrokken auteur die beroemd is voor haar serie succesvolle spionageromans. Het liefst ligt ze lekker thuis op bank met haar laptop en haar kat Alfie. Wanneer de fictieve verhalen van Elly’s boeken steeds meer gaan lijken op de geheime activiteiten van een echte spionagedienst, is het afgelopen met die rustige avondjes thuis. Elly racet samen met Aiden, een spion met een kattenallergie, de wereld over om de moordenaars een stap voor te blijven terwijl de grens tussen haar fictieve en echte wereld begint te vervagen. Argylle is vanaf 1 februari 2024 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Bekijk hierboven de officiële trailer van Argylle (2024). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Argylle Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Argylle Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Argylle Winactie
Bron: Triple P Entertainment, Universal Pictures International (UPI), Filmdepot.nl, Apple Original Films, Apple Studios, Cloudy Productions, Marv Films en Universal Pictures Nederland.

Zo doe je mee aan de Argylle Winactie

Deze winactie voor de film Argylle is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.