Armageddon Time Winactie | Gesloten

Op 22 februari 2023 brachten Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM de film Armageddon Time uit op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren organiseer ik een winactie voor de film. Met de Armageddon Time Winactie mag ik een keer een DVD weggeven van de film Armageddon Time. Mijn dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor het versturen van een exemplaar.

Over Armageddon Time (2022)

Armageddon Time is een Amerikaanse coming of age dramafilm uit 2022. De film is geregisseerd en geproduceerd door James Gray. De filmmaker – die eerder al de meesterlijke film Ad Astra regisseerde – schreef ook het scenario van Armageddon Time. De cast van de film bestaat uit onder andere Anne HathawayJeremy StrongBanks RepetaJaylin WebbAnthony HopkinsJessica ChastainAndrew Polk en John Diehl. Regisseur James Gray nam voor het verhaal van Armageddon Time inspiratie van zijn eigen jeugdervaringen. Het verhaal van Armageddon Time volgt een jonge Joods-Amerikaanse jongen die bevriend raakt met een Afro-Amerikaanse klasgenoot.

Langzamerhand begint de jonge Joods-Amerikaanse jongen steeds meer te worstelen met de verwachtingen van zijn familie en het opgroeien in een wereld van privileges, ongelijkheid en vooroordelen. Armageddon Time beleefde zijn wereldpremière tijdens het Cannes Film Festival van 2022. De film kreeg positieve kritieken van de recensenten, maar werd ook een box office teleurstelling. Zo bracht de film 6 miljoen Amerikaanse dollars op tegen een budget van 15 miljoen Amerikaanse dollars.

Bekijk hier de officiële trailer van Armageddon Time (2022). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Armageddon Time Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Hetzelfde is het geval bij spammers die zich meerdere malen met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam voor een winactie aanmelden. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Armageddon Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Armageddon Time Winactie
Bron: Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, Focus Features, Keep Your Head, MadRiver Pictures, RT Features, Spacemaker Productions en Universal Pictures International (UPI).

Zo doe je mee aan de Armageddon Time Winactie

Je kunt je voor de Armageddon Exorcist Winactie aanmelden tot en met 30 april 2023. Om je aan te melden voor de Armageddon Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan de Armageddon Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Een gedachte over “Armageddon Time Winactie | Gesloten”"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.