Army of Thieves Trailer – Bespreking

Army of Thieves (2021)

Op 26 september heeft Netflix tijdens het fan event TUDUM de officiële trailer voor Army of Thieves vrijgegeven. In dit artikel kun je de Army of Thieves trailer bekijken, maar daarnaast kun je ook meer lezen over waar de film over gaat.

Over Army of Thieves

De film is geregisseerd door Matthias Schweighöfer – die bovendien de rol van Ludwig Dieter (opnieuw) speelt. Wacht even … opnieuw speelt? Jazeker, want Army of Thieves is een prequel op een van de grootste Netflix Original films. Hierbij heb ik het uiteraard over de, door Zack Snyder geregisseerde, film Army of the Dead. Ditmaal is Zack Snyder opnieuw verbonden aan deze filmwereld. Hij heeft als schrijver en uitvoerend producent meegewerkt aan Army of Thieves. Vanaf 29 oktober 2021 zal Army of Thieves te streamen zijn op Netflix. Als je geen genoeg kan krijgen van deze unieke filmwereld, dan heb ik goed nieuws!

Army of Thieves is niet de enige nieuwe toevoeging aan deze Zack Snyder franchise. Er komt namelijk ook een anime serie die een blik zal werpen op de val van de stad Las Vegas. De serie zal Army of the Dead: Lost Vegas gaan heten.

Army of Thieves (2021)
Bron: Netflix Nederland.

Trailer Bespreking

In de film Army of Thieves wordt Ludwig Dieter ingehuurd door een mysterieuze vrouw die enkele dieven verzamelt om samen een overval te plegen. De trailer opent met de voice-over van Nathalie Emmanuel‘s mysterieuze personage. Ze praat over hoe ze Ludwig Dieter in de gaten heeft gehouden, omdat hij zo goed is in het kraken van kluizen. Ondertussen zien we hoe Ludwig Dieter een competitie wint doordat hij het snelst een kluis weet te kraken.

Daarna krijgen we in de Army of Thieves trailer te zien hoe de personages Nathalie Emmanuel en Matthias Schweighöfer elkaar ontmoeten. Emmanuels personage vertelt dat ze behoort tot een team die internationale bankovervallen uitvoert, en ze willen Schweighöfer’s personage bij het team hebben. Hierna krijgen we voor het eerst connecties te zien met de film Army of the Dead. Je zult te zien krijgen hoe mensen in de ban zijn genomen door het zombieprobleem dat zich afspeelt in Las Vegas. Dit lijkt dus de perfecte kans te zijn om een internationale bank te overvallen.

Het is leuk om te zien hoe Matthias Schweighöfer’s personage Dieter nog steeds zo’n enthousiasteling is. Dit is onder andere te zien wanneer hij zijn team ontmoet – bestaande uit een hacker (Ruby O. Fee), een chauffeur (Guz Khan) en een “echte” actieheld (Stuart Martin). Het team van dieven wilt drie kluizen gaan overvallen, die allemaal behoren tot miljardair Bly Tanaka. Dit is een personage die we al eerder hebben gezien in Army of the Dead. Mijn favoriete moment uit deze trailer blijft toch het einde als we Matthias Schweighöfer’s Dieter zijn “instrumenten” zien opwarmen om de kluis te gaan kraken. De Army of Thieves trailer is een uiterst vermakelijke trailer. Het geeft niet te veel spoilers weg en weet me als kijker genoeg te interesseren om de film te gaan kijken. Wat vond je van de trailer? Laat het me weten in de reacties hieronder of op social media!

Bekijk hier de officiële trailer van Army of Thieves (2021).
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Gerelateerde Artikelen

The Flash Film (2022)

DC FanDome 2021 geeft eerste blik op The Flash film

Ezra Miller’s The Flash zal in zijn eigen film (met de soortgelijke naam) het multiversum introduceren in het DC Extended Universe (DCEU). Tijdens de nieuwste editie van het DC FanDome was de acteur online aanwezig om vanuit de set van The Flash een eerste blik op de film te delen. In zijn introductie vertelt Ezra Miller dat ze nog druk bezig zijn met het maken van de film. De regisseur van de film is Andy Muschietti – bekend van de tweedelige films It en It: Chapter Two. De scenarist van de film is geen vreemdeling tot het DCEU. De scenarist van The Flash is namelijk niemand minder dan Christina Hodson. Ze was ook verantwoordelijk voor het scenario van Birds of Prey, en ze zal ook het scenario van de Batgirl film schrijven. De film zal ons meenemen op Barry Allen’s avontuurlijke reis door het multiversum, waarbij we onder andere Micheal Keatons Bruce Wayne zullen tegenkomen. Dit zal de eerste keer zijn dat we Keatons Batman zullen zien na de film Batman Returns uit 1992.

Lees Verder >
Upon the Magic Roads (2021)

Upon the Magic Roads (2021) – Film Recensie

De 26ste editie van het SCHLiNGEL Internationale filmfestival is helaas alweer afgelopen. Op zaterdag 16 oktober 2021 zijn er in de avond winnaars aangekondigd en prijzen uitgedeeld. Echter betekent dit niet dat he beleefde plezier rondom dit festival is afgelopen. Vandaag recenseer ik namelijk de Russische film Upon the Magic Roads. Deze film was ook te zien op het SCHLiNGEL filmfestival in 2021. Dit is de derde (en bovendien laatste) film die ik op mijn eerste dag bij het SCHLiNGEL keek. Upon the Magic Roads is een grootse Russische film die zelfs bijna in de top 50 films zit van meest winstmakende films van 2021. Maar staan deze twee benoemde punten wel gelijk aan de kwaliteit van de film?

Lees Verder >
Joker (2019)

Joker (2019) – Film Recensie

Al voordat Joker uitkwam bij het Filmfestival van Venetië, werd de film regelmatig besproken. Doordat de film mentale ziektes in combinatie met gewelddadigheid uitbeeld, ontstond er veel controversie rondom de film. Maar is deze controversie wel terecht geweest? De film blijft namelijk gaan over de “Clown Prince of Crime”; met andere woorden de iconische aartsvijand van superheld Batman. Komt de controversie dan door het humane (of juist het onmenselijke) gedrag van het titulaire personage? Ik besloot Joker na bijna 2 jaar opnieuw te kijken. Dit deed ik om te kijken hoe mijn mening voor de film er nu voor zou staan, maar ook om te kijken of mijn kijk op de film veel is veranderd.

Lees Verder >
De Slag om de Schelde (2020)

De Slag om de Schelde (2020) – Film Recensie

De Slag om de Schelde is een Nederlandse oorlogsfilm uit 2020. De film is geregisseerd door Matthijs van Heijningen Jr. en het scenario is geschreven door Paula van der Oest. In de film staat (uiteraard) de Slag om de Schelde uit 1944 centraal. In 2020 was het 75 jaar geleden dat de oorlog eindigde en de film moest het herdenkingsjaar afsluiten. De film ging op 14 december 2020 in première in het CineCity in Vlissingen en de film zou landelijk uitkomen op 17 december 2020. Op 15 december 2020 werd echter bekendgemaakt dat de bioscooprelease van de Slag om de Schelde uitgesteld zou worden naar 2021 vanwege de corona maatregelen. Nu de bioscopen weer open zijn is de film eindelijk te zien. Maar is de film het wachten waard geweest?

Lees Verder >

Neem contact op

Klik op de knop hieronder om meer te weten te komen over SebKijk. Heb je vragen of opmerkingen voor mij? Stuur dan direct een mail naar sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Giveaways

Film Recensies

Serie Recensies

Game Recensies

English