Arnold Schwarzenegger kondigt tweede seizoen van Netflixserie Fubar aan

De Netflixserie Fubar zal een tweede seizoen krijgen. Dat kondigde de actieheld en acteur Arnold Schwarzenegger afgelopen zaterdag aan tijdens het Netflix TUDUM evenement van 2023. Het eerste seizoen van Fubar werd uitgebracht op 25 mei 2023. Dit eerste seizoen bevat acht afleveringen en heeft Schwarzenegger in de hoofdrol. Het verhaal gaat over C.I.A. agent Luke Brunner. Hij ontdekt een familiegeheim dat hem terug in het veld trekt en zijn pensioenplannen vertraagt.

Fubar bracht, na zijn release op 25 mei, in de eerste vier dagen al een kijktijd van 88,94 miljoen uur op. Naast Schwarzenegger bestaat de cast ook uit Monica Barbaro, Fortune Feimster, Jay Baruchel, Aparna Brielle, Andy Buckley, Barbara Eve Harris, Gabriel Luna, Milan Carter, Fabiana Udenio en Travis van Winkel. Schwarzenegger dient ook als uitvoerend producent van de serie. Dit doet hij naast Nick Santora, de maker en showrunner van Fubar.

Naast Schwarzeneggers nieuwe actie en komedieserie heeft Netflix ook recent een driedelige documentaireserie uitgebracht over de actieheld. De documentaireserie heet Arnold en gaat over het leven van Schwarzenegger. In deze driedelige documentaireserie zie je hoe Schwarzenegger begon als een beroemde bodybuilder voordat hij overstapte naar de wereld van actiefilms en blockbusters. Ook laat de documentaireserie zien hoe Schwarzenegger uiteindelijk de Gouverneur van Californië werd.

https://www.youtube.com/watch?v=xPGFkAl2iuE
Bekijk hier de officiële trailer van Fubar Seizoen 1. De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.