Asteroid City Winactie | Gesloten

Vanaf 22 juni 2023 is de nieuwste Wes Anderson film, genaamd Asteroid City, dan eindelijk in de Nederlandse bioscopen te zien. Om de bioscooprelease van deze nieuwe speelfilm te vieren, mag ik samen met Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment een winactie opzetten voor deze film. Met de Asteroid City Winactie mag ik namelijk drie keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven voor de film Asteroid City. Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Asteroid City (2023)

Asteroid City is een Amerikaanse sciencefiction tragikomedie film uit 2023. De film is geregisseerd door de wereldberoemde filmmaker Wes Anderson. De filmmaker schreef ook het scenario van de film. Anderson baseerde zijn scenario op het verhaal dat hij samen heeft geschreven met Roman Coppola. Daarnaast is de filmmaker ook de coproducent van de film Asteroid City. De film heeft een grootse ensemble cast bestaande uit Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Hope Davis, Steve Park, Rupert Friend, Maya Hawk, Steve Carell, Matt Dillon, Hong Chau, Willem Dafoe, Margot Robbie, Tony Revolori, Jake Ryan en Jeff Goldblum.

Asteroid City beleefde zijn wereldpremière tijdens het 76ste Cannes Film Festival op 23 mei 2023. Daar deed de film mee met de Palme d’Or competitie. De film zal in geselecteerde Amerikaanse bioscopen uitgebracht worden op 16 juni 2023. Vanaf 23 juni 2023 zal de film in nog meer verschillende Amerikaanse plaatsen te zien zijn. Asteroid City komt in de Nederlandse bioscopen uit op 22 juni 2023. In België zal de film te zien zijn vanaf 21 juni 2023. De film ontving redelijk positieve recensies van de critici.

Asteroid City speelt zich af rond het jaartal 1955. Het verhaal neemt plaats in een fictieve Amerikaanse stad in de woestijn. Er vindt een programma en een conventie voor jonge Stargazers en Space Cadets plaats. Hierbij komen leerlingen en hun ouders vanuit het hele land bij elkaar voor onderlinge kameraadschap en een wetenschappelijke competitie. Dit programma wordt echter spectaculair en abrupt verstoord door wereldschokkende gebeurtenissen.

Bekijk hier de officiële trailer van Asteroid City (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Asteroid City Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Asteroid City Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Asteroid City Winactie
Bron: Universal Pictures International (UPI), Triple P Entertainment, Focus Features, Indian Paintbrush, American Empirical Pictures, Universal Pictures en Universal Pictures Nederland.

Zo doe je mee aan de Asteroid City Winactie

De winactie voor de film Asteroid City is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.