Asteroid City Winactie | Gesloten

Op 6 september brengen Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM de nieuwste Wes Anderson film Asteroid City uit op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM een winactie opzetten voor de film. Met de Asteroid City Winactie mag ik een keer een DVD weggeven van de film Asteroid City.

Wil je weten hoe je kans maakt op deze toffe prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul onderaan het formulier de winactie in! Mijn dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Asteroid City (2023)

Asteroid City is een Amerikaanse sciencefiction tragikomedie film uit 2023. De film is geregisseerd door de wereldberoemde filmmaker Wes Anderson. De filmmaker schreef ook het scenario van de film. Anderson baseerde zijn scenario op het verhaal dat hij samen heeft geschreven met Roman Coppola. Daarnaast is de filmmaker ook de coproducent van de film Asteroid City.

De film heeft een grootse ensemble cast bestaande uit Jason SchwartzmanScarlett JohanssonTom HanksJeffrey WrightTilda Swinton, Bryan CranstonEdward NortonAdrien BrodyLiev SchreiberHope DavisSteve ParkRupert FriendMaya HawkSteve CarellMatt DillonHong ChauWillem DafoeMargot RobbieTony RevoloriJake Ryan en Jeff Goldblum.

Asteroid City Winactie
Bron: Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, Universal Pictures International (UPI), Triple P Entertainment, Focus Features, Indian Paintbrush, American Empirical Pictures, Universal Pictures en Universal Pictures Nederland.

Asteroid City beleefde zijn wereldpremière tijdens het 76ste Cannes Film Festival op 23 mei 2023. Daar deed de film mee met de Palme d’Or competitie. De film werd in geselecteerde Amerikaanse bioscopen uitgebracht op 16 juni 2023. Vanaf 23 juni 2023 was de film in nog meer verschillende Amerikaanse plaatsen te zien zijn. Asteroid City kwam in de Nederlandse bioscopen uit op 22 juni 2023. In België was de film te zien vanaf 21 juni 2023. De film ontving redelijk positieve recensies van de critici.

Asteroid City speelt zich af rond het jaartal 1955. Het verhaal neemt plaats in een fictieve Amerikaanse stad in de woestijn. Er vindt een programma en een conventie voor jonge Stargazers en Space Cadets plaats. Hierbij komen leerlingen en hun ouders vanuit het hele land bij elkaar voor onderlinge kameraadschap en een wetenschappelijke competitie. Dit programma wordt echter spectaculair en abrupt verstoord door wereldschokkende gebeurtenissen.

Bekijk hier de officiële trailer van Asteroid City (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Asteroid City Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde e-mailadressen onder dezelfde (of een andere) naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Dit kan ook gebeuren als je meerdere malen deelneemt aan een enkele winactie met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Asteroid City Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Asteroid City Winactie
Bron: Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, Universal Pictures International (UPI), Triple P Entertainment, Focus Features, Indian Paintbrush, American Empirical Pictures, Universal Pictures en Universal Pictures Nederland.

Zo doe je mee aan de Asteroid City Winactie

Deze winactie voor de film Asteroid City is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

2 gedachten over “Asteroid City Winactie | Gesloten

    1. Hoi David,
      Er zijn sinds afgelopen weekend wat problemen met de WordPress plug-in die ik gebruik voor het toevoegen van formulieren. Ik heb nu een nieuwe plug-in hiervoor ingezet dus als het goed is zou je je nu kunnen aanmelden via dit (nieuwe) formulier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.