Blasphemous – Game Recensie

Blasphemous 3

Deze game recensie is mogelijk gemaakt door het recensie-exemplaar dat het team van sebkijk! heeft mogen ontvangen van The Game Kitchen. Onze dank aan The Game Kitchen voor deze mogelijkheid.

In deze wereld, geïnspireerd door de gotische style, is er veel te ontdekken. Als de gameplay niet genoeg rede is om de wereld af te gaan, dan haalt het verhaal en de prachtige pixel art je er wel in.

Continue Reading

Solo: Islands of the Heart – Game Recensie

Solo 1

Deze game recensie is mogelijk gemaakt door het recensie-exemplaar dat het team van sebkijk! heeft ontvangen van Merge Games. Onze dank aan Merge Games voor deze mogelijkheid. Mijn playthrough van Solo: Islands of the Heart was op de Nintendo Switch.

Eerlijkheid duurt het langst, en het enige wat van je gevraagt wordt is om eerlijk te zijn met jezelf. Dus neem het rustig aan, en beleef wat Solo: Islands of the heart te bieden heeft.

Continue Reading

Electronic Super Joy 2 – Game Recensie

Electronic super joy 2 1

Deze game recensie is mogelijk gemaakt door het recensie-exemplaar dat het team van sebkijk! heeft ontvangen van Michael Todd Games. Onze dank aan Michael Todd Games voor deze mogelijkheid.

De titel klinkt mischien gek, maar pas op. Als je het niet al deed, ga je het spel snel serieus nemen. Electronic Super Joy 2 begint al met wat uitdaging, maar het laat al na een paar levels merken dat het alleen nog maar het begin is.

Continue Reading

Hollow Knight – Game Recensie

Hollow Knight - Uitgelichte Afbeelding

In het Hollow Knight ga je ondergronds om alle uithoeken te ontdekken van de Hallownest – een oud koninkrijk van insecten. Onderweg ga je door allemaal prachtige gebieden, ontmoet je interessante nieuwe vrienden en versla je sterke vijanden met alleen je eigen vaardigheden en een speld.

Continue Reading