Onder het Maaiveld Junior is vanaf 19 april 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien

Onder het Maaiveld is een groot succes in Nederland. Sinds 2 maart is de natuurdocumentaire al in de Nederlandse bioscopen te zien en in de afgelopen maand gingen al meer dan 30.000 mensen naar deze bioscoopfilm. De filmmakers van Onder het Maaiveld – die eerder ook al werkten aan De Nieuwe Wildernis en De Wilde Stad – komen nu ook met een speciale junioreneditie van Onder het Maaiveld. Met Onder het Maaiveld Junior nemen de filmmakers de jeugdige kijkers mee op een ondergrondse reis naar allemaal bijzondere beestjes die ze nog nooit eerder hebben gezien. Onder het Maaiveld Junior draait vanaf 19 april 2023 in de Nederlandse bioscopen.

Schurk Clayface lijkt grote rol in The Batman – Part II te hebben

The Batman – Part II is een vervolg waar veel filmliefhebbers, superheldenfanaten en recensenten naar uitkijken. Het vervolg op Matt Reeves eerste superhelden film, The Batman, komt de laatste tijd regelmatig in het nieuws. Zo is er nu een nieuw gerucht online gekomen dat superschurk Clayface een grote rol in The Batman – Part II zou kunnen krijgen. Het gerucht komt van Deadline, waarbij het ongenoemde bronnen dicht bij de productie citeert. Deze ongenoemde bronnen beweren dat Clayface een “grote toevoeging” is aan de laatste versie van het scenario van The Batman – Part II.

Nope is vanaf 19 april 2023 te streamen op SkyShowtime in Nederland

SkyShowtime brengt in april 2023 weer enkele leuke nieuwe titels naar hun streamingdienst in Nederland. Een van deze bijzondere nieuwe titels is de film Nope – de nieuwste film van filmmaker en regisseur Jordan Peele. SkyShowtime is de nieuwe streamingdienst van Comcast Corporation en Paramount Global. SkyShowtime werd in oktober 2022 uitgebracht in Nederland. In het aanbod van films en series zijn onder andere titels van Universal Pictures, Illumination Entertainment, DreamWorks, Sky Studios, Peacock, Paramount+, Showtime, Paramount Pictures en Nickelodeon terug te vinden.

The Super Mario Bros. Movie Winactie | Prijzenpakket

Illumination en Nintendo hebben voor het eerst hun krachten gebundeld om een nieuwe bioscoopfilm over onze favoriete Italiaanse loodgieter uit te brengen. Met The Super Mario Bros. Movie brengen ze het filmpubliek naar een unieke, kleurrijke en fantastische filmuniversum dat gebaseerd is op Nintendo’s wereldberoemde Mario-games. Op 5 april 2023 wordt deze uitbundige film vol actie en humor uitgebracht in de Nederlandse bioscopen. Om dit te vieren mag ik samen met Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment een winactie opzetten voor de film. Met The Super Mario Bros. Movie Winactie mag ik twee prijzenpakketten weggeven van de film The Super Mario Bros. Movie. Beide prijzenpakketten bevatten twee bioscoop vrijkaarten en twee crossbody bags. Een van deze twee prijspakketten bevat echter ook nog een extra prijs. De extra prijs is de hoofdprijs van deze winactie en zal door één van de twee winnaars ook gewonnen worden. De hoofdprijs van deze winactie is een kussen waarop Toad van The Super Mario Bros. Movie afgebeeld staat. Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

De Notenkraker en de Toverfluit Winactie | DVD

Op 31 maart 2023 brengt Dutch FilmWorks de geanimeerde familiefilm De Notenkraker en de Toverfluit uit op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Dutch FilmWorks een winactie opzetten voor de film. Met De Notenkraker van de Toverfluit Winactie mag ik eenmaal een DVD weggeven van de film De Notenkraker van de Toverfluit. Mijn dank aan Dutch FilmWorks voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

WithLove brengt nieuwe seizoenen When Calls the Heart naar Nederland

De meest romantische streamingdienst van Nederland is toch echt WithLove. De streamingdienst staat er om bekend om écht een moment voor jezelf te bieden. Ze zijn vooral gericht op romantische films en series – veel die je nergens anders ook kunt zien. WithLove is als streamingdienst dus geschikt voor fans van hartverwarmende en ontroerende romantische films of series. Hoewel de streamingdienst vooral geschikt lijkt te zijn voor vrouwen en liefhebbers van knappe acteurs en actrices, bevat WithLove een groot divers aanbod, waarbij minder grote romcom liefhebbers ook met genot kunnen kijken naar een serie als When Calls the Heart. Het goede nieuws hiervan is dat WithLove de rechten voor de nieuwste seizoenen van When Calls the Heart exclusief heeft verkregen. Zo kunnen alle fans nu al seizoen 7, 8 en 9 exclusief kijken op streamingdienst WithLove. Maar waar gaat deze serie eigenlijk over?

Rocky (1976) – Film Recensie

Rocky is een uitstekende sportfilm dat het zware leven van een niemand – een zogenaamde loser – laat zien. Tegelijkertijd is de film ook een portret van een heldenfiguur die op blijft staan, waarbij het niet uitmaakt hoe vaak hij valt. De film speelt met thema’s rondom de Amerikaanse droom om het te maken in de sportwereld, waarbij het hoofdpersonage op een reis wordt gestuurd door de ontvangst van plotselinge roem. Rocky’s doorzettingsvermogen als personage en bokser zijn al direct vanaf de start van de film duidelijk te zien. Dit is volledig te danken aan de acteerprestatie en het scenario van Sylvester Stallone. Stallone heeft waarschijnlijk een groot deel van zichzelf in zijn filmpersonage Rocky gestopt. Dit komt doordat hij na het schrijven van het scenario, alleen de film wilde laten produceren als hij de titulaire hoofdrol kon spelen. De acteur en scenarist bleef volhouden dat dit de enige manier was om de film gemaakt te laten worden. Uiteindelijk kreeg hij ook zijn zin. Rocky is dus ook een testament aan Stallone’s doorzettingsvermogen om Rocky te verfilmen op een manier die overeen kwam met zijn passie. En dat is het meer dan waard geweest, want Rocky is een meesterwerk en een van de beste sportfilms aller tijden.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves Winactie | Prijzenpakket

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves is in enkele bioscopen al in de voorpremière te zien, maar vanaf 30 maart 2023 zal de film dan eindelijk overal in Nederland te zien zijn. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves lijkt de veelzijdige wereld en de speelsheid van het legendarische rollenspel naar het grote scherm te brengen. Om de release van deze fantasy kraak actiekomedie film te vieren, mag ik samen met Universal Pictures International (UPI), Paramount Pictures en Triple P Entertainment een winactie houden voor de film. En dit is weer een bijzondere winactie, want met de Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves Winactie mag ik drie fantastische prijzenpakketten weggeven. Elk prijzenpakket bevat twee bioscoop vrijkaarten voor de film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves. Daarnaast bevat elk prijzenpakket ook een beanie en een ice cube tray in het thema van de film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves. Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI), Paramount Pictures en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Till Winactie | Bioscoop Vrijkaarten

Vanaf 30 maart 2023 is de meeslepende biografische dramafilm Till in de Nederlandse bioscopen te zien. Om dit te vieren mag ik samen met Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment een winactie houden voor de film Till. Met de Till Winactie mag ik drie keer twee bioscoop vrijkaarten voor de film Till weggeven. Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Suspiria (2018) – Film Recensie

Suspiria (2018) is de remake van Dario Argento’s gelijknamige film uit 1977. Voor de remake lag de regie in handen van Luca Guadagnino. Dit is een regisseur die onder andere bekend is voor het regisseren van Call Me By Your Name (2017) en A Bigger Splash (2015). De film kan ook het best beschreven worden als een “Bigger Splash”. Guadagnino en scenarioschrijver David Kajganich proberen wanhopig de film overeind te houden door gebruik te maken van verschillende ideeën. Spijtig genoeg passen deze ideeën in de uitvoering totaal niet bij elkaar. Hierdoor valt de film meer als een “Bigger Splash” uit elkaar dan zijn vorige films. Suspiria (2018) is in de eerste twintig minuten al zo onduidelijk over wat het probeert te vertellen. Met het gevolg dat er een grote figuurlijke betonnen muur ontstaat tussen de film en zijn publiek. Doordat niets duidelijk is of wordt, neemt het publiek afstand tot de film. Begrijp me niet verkeerd, films horen niet alles voor te kauwen of uit te leggen, maar als een film zo erg in de basis faalt, dan ontstaat er een afstand tot de film. Een afstand waarbij het plezier bij het kijken van de film per seconde afneemt…