Back to the Future – The Complete Trilogy Winactie | Gesloten

Gelukkig nieuwjaar beste lezers! Om het begin van een nieuw jaar te vieren, mag ik samen met Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM een mooie winactie opzetten voor de Back to the Future filmtrilogie. Met de Back to the Future – The Complete Trilogy Winactie mag ik een keer een boxset weggeven van de Back to the Future filmtrilogie. Deze boxset bevat de drie Back to the Future films op 4K Ultra HD Blu-ray en Full-HD Blu-ray.

Wil je weten hoe je kans maakt op deze fantastische prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Back to the Future (1985)

Back to the Future is een Amerikaanse avontuurlijke sciencefiction film uit 1985. De iconische film is geregisseerd door de beroemde filmmaker Robert Zemeckis. De regisseur schreef het scenario van de film samen met Bob Gale. Acteurs Michael J. Fox en Christopher Lloyd spelen de hoofdrollen in Back to the Future. Fox speelt tiener Marty McFly, terwijl Lloyd de excentrieke wetenschapper Emmett “Doc” Brown speelt. De rest van de cast bestaat (o.a.) uit Lea Thompson, Crispin Glover en Thomas F. Wilson.

Back to the Future werd op 3 juli 1985 in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht. De film werd – ondanks een rommelige filmproductie – een groot succes. De film werd wereldwijd de best verdienende film uit 1985. Daarnaast spraken de filmrecensenten met lof over het verhaal en de cast. Back to the Future ontving een Academy Award voor beste geluidseffectbewerking. Daarnaast ontving de film diverse andere nominaties en prijzen. Back to the Future kreeg twee vervolgen: Back to the Future Part II (1989) en Back to the Future Part III (1990).

Het verhaal van Back to the Future gaat over tiener Marty McFly. Hij wordt per ongeluk teruggestuurd naar 1955 in een tijdreizende Delorean auto die gebouwd is door zijn vriend en geniale wetenschapper Emmett “Doc” Brown. In 1955 voorkomt hij per ongeluk dat zijn toekomstige ouders verliefd worden. Hierdoor heeft hij zijn eigen bestaan bedreigd. Nu is hij noodgedwongen om ervoor te zorgen dat zijn twee ouders toch op elkaar verliefd worden. Tegelijkertijd moet hij een manier weten te vinden om terug te keren naar de toekomst.

Bekijk hierboven de officiële trailer van Back to the Future (1985).

Over Back to the Future Part II (1989)

Back to the Future Part II is een Amerikaanse avontuurlijke sciencefiction film uit 1989. De film is geregisseerd door Robert Zemeckis. De regisseur schreef (opnieuw) het scenario van de film samen met Bob Gale. Back to the Future Part II is een vervolg op de eerste film uit 1985. Daarnaast is dit het tweede deel uit de filmtrilogie. Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson en Thomas F. Wilson keren allemaal terug om hun rollen uit de eerste film te herspelen. Elisabeth Shue speelt nu de rol van Claudia Wells in Back to the Future Part II.

Ook vervangt Jeffrey Weissman acteur Crispin Glover in dit vervolg. Back to the Future Part II werd tegelijkertijd opgenomen met zijn vervolg Back to the Future Part III (1990). De film werd op 22 november 1989 in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht. Back to the Future Part III werd de derde best verdienende film uit 1989. De film ontving ook positieve recensies van de filmrecensenten. Toch werd de film minder lovend ontvangen dan Back to the Future (1985).

Het verhaal volgt Marty McFly en zijn beste vriend Emmett “Doc” Brown als ze van 1985 naar 2015 reizen om te voorkomen dat Marty’s zoon de toekomst van de familie McFly saboteert. In de toekomst lukt het hun aartsvijand Biff Tannen de DeLorean tijdmachine van Doc te stelen. Hij gebruikt deze tijdmachine om de geschiedenis in zijn voordeel te veranderen. Marty en Doc moeten nu terugkeren naar 1955 om de tijdlijn te herstellen.

Bekijk hierboven de officiële trailer van Back to the Future Part II (1989).

Over Back to the Future Part III (1990)

Back to the Future Part III is een Amerikaanse avontuurlijke sciencefiction film uit 1990. De film is geregisseerd door Robert Zemeckis. De regisseur schreef het scenario van deze derde Back to the Future film ook samen met Bob Gale. Back to the Future Part III is de derde film uit de Back to the Future filmtrilogie. Daarnaast is dit de laatste film uit de franchise. Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Thomas F. Wilson en Elisabeth Shue keren allemaal terug om hun eerdere rollen te herpakken.

Actrice Mary Steenburgen speelt ook een belangrijke rol in Back to the Future Part III. De film werd in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht op 25 mei 1990. Back to the Future Part III werd zes maanden na de tweede film uitgebracht. De film bracht wereldwijd 245 miljoen Amerikaanse dollars op. Hiermee werd de film de zesde best verdienende film uit 1990. Back to the Future Part III werd destijds beter dan de tweede film ontvangen door de filmrecensenten.

Tegenwoordig zien sommige recensenten Back to the Future Part III als een slechter vervolg dan Back to the Future Part II. De derde film vervolgt direct het verhaal van de tweede film. Marty McFly is door zijn tijdreisavonturen gestrand in 1955. Hij ontdekt dat zijn beste vriend Emmett “Doc” Brown, die vastzat in 1885, vermoord is door Buford “Mad Dog” Tannen. Dit is de overgrootvader van Biff Tannen. Marty moet nu naar 1885 reizen om Doc te redden. Ook probeert hij weer terug te keren naar 1985, maar dat gaat moeizaam wanneer Doc verliefd wordt op Clara Clayton.

Bekijk hierboven de officiële trailer van Back to the Future Part III (1990).

De voorwaarden van de Back to the Future – The Complete Trilogy Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Back to the Future – The Complete Trilogy Winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Back to the Future – The Complete Trilogy Winactie
Bron: Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, Universal Pictures, Amblin Entertainment, U-Drive Productions en United International Pictures (UIP).

Zo doe je mee aan de Back to the Future The Complete Trilogy Winactie

Deze winactie voor de Back to the Future – The Complete Trilogy boxset is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

2 gedachten over “Back to the Future – The Complete Trilogy Winactie | Gesloten

  1. Sebastiaan te eerste gelukkig nieuwjaar en weer veel succes met SEB kijk! 😉
    graag wil ik ook meedoen voor die luxe box van Back to the Future – The Complete Trilogy Winactie mede mogelijk door Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM, lijkt me supergaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.