Bad Boys: Ride or Die Winactie | Gesloten

Op 6 juni 2024 brengen Sony Pictures Releasing en Universal Pictures International (UPI) de actiekomediefilm Bad Boys: Ride or Die uit in de Nederlandse bioscopen. Om de bioscooprelease van Bad Boys: Ride or Die te vieren, mag ik samen met Sony Pictures Releasing, Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment een winactie opzetten voor de film. Met de Bad Boys: Ride or Die Winactie mag ik drie prijzenpakketten weggeven van de film Bad Boys: Ride or Die.

Elk prijzenpakket bevat twee bioscoop vrijkaarten voor de film Bad Boys: Ride or Die. Daarnaast bevat elk prijzenpakket ook een pet en een T-shirt in het thema van de film Bad Boys: Ride or Die. Wil je weten hoe je kans maakt op deze mooie prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Sony Pictures ReleasingUniversal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Bad Boys: Ride or Die (2024)

Bad Boys: Ride or Die is een Amerikaanse actiekomediefilm uit 2024. Het is de vierde film uit de Bad Boys filmreeks. Bad Boys: Ride or Die is opnieuw geregisseerd door Adil El Arbi en Bilall Fallah. Het duo regisseerde eerder ook al Bad Boys For Life (2020). Het scenario van de film is geschreven door Chris Bremner, Will Beall en George Callo. Hoofdrolspelers Will Smith en Martin Lawrence zijn opnieuw te zien in hun iconische filmrollen als Mike Lowrey en Marcus Burnett.

De rest van de cast bestaat uit (o.a.) Rhea Seehorn, Tasha Smith, Alexander Ludwig, Vanessa Hudgens, Eric Dane en Ioan Gruffudd. Bad Boys: Ride or Die heeft een speeltijd van 115 minuten. In Bad Boys: Ride or Die keren de wereldwijd populaire Bad Boys terug met hun bekende mix van spectaculaire actie en buitensporige comedy. Deze keer vindt er echter een grote twist plaats: Miami’s beste agenten zijn nu zelf op de vlucht.

Bekijk hierboven de officiële laatste trailer van Bad Boys: Ride or Die (2024). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Bad Boys: Ride or Die Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Bad Boys: Ride or Die Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden. Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar wel minimaal 16 jaar. Bad Boys: Ride or Die is namelijk een 16+ televisieserie. Win je de prijs en ben je jonger dan 18 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Bad Boys: Ride or Die Winactie
Bron: Sony Pictures Releasing, Universal Pictures International (UPI), Triple P Entertainment, Columbia Pictures, Jerry Bruckheimer Films en Westbrook Studios.

Zo doe je mee aan de Bad Boys: Ride or Die Winactie

Deze winactie voor de film Bad Boys: Ride or Die is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Een gedachte over “Bad Boys: Ride or Die Winactie | Gesloten”"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.