Barbarian Winactie | Gesloten

Op 3 november 2022 brengen The Walt Disney Company Benelux en 20th Century Studios de Amerikaanse horrorfilm Barbarian uit in de Nederlandse bioscopen. Om dit te vieren mag ik een winactie houden voor de film. Met de Barbarian Winactie mag ik twee keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven van de film Barbarian. Deze bioscoop vrijkaarten kunnen dus alleen gebruikt worden om deze film gratis te kijken. Mijn dank aan The Walt Disney Company Benelux en 20th Century Studios voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Barbarian (2022)

Barbarian is een Amerikaanse horrorfilm uit 2022. De film is geschreven en geregisseerd door Zach Cregger. Dit is zijn solo speelfilmdebuut. Barbarian heeft een speeltijd van 102 minuten. De cast van de film bestaat uit onder andere Georgina CampbellBill Skarsgård, en Justin LongBarbarian wordt door horrorliefhebbers en recensenten gezien als de horror sensatie van het jaar. Zo wordt de film beschreven als een meesterwerk in spanning en onverwachte schokeffecten.

Het verhaal volgt Tess die er achter komt dat de woning die ze geboekt heeft, dubbel geboekt is. Hier komt ze pas ‘s avonds achter, wanneer ze bij haar gehuurde woning aankomt. De andere gast stelt voor dat Tess de nacht doorbrengt in de woning. Tess vraagt zich nu af of er echt sprake van een foute boeking en waarom de andere gast zo vriendelijk is? Het is het beste om verder niet in te gaan op het plot van het verhaal, want Barbarian is een film waarover je zin mogelijk moet weten voordat je hem gaat zien.

Barbarian beleefde zijn wereldpremière bij San Diego Comic-Con op 22 juli 2022. De film werd daarna in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht op 9 september 2022. In Nederland is de film officieel vanaf 3 november 2022 te zien in de bioscopen. De film werd kritisch goed ontvangen, waarbij de recensenten met lof spraken over Creggers scenario en regievisie. Daarnaast spraken ze ook met admiratie over de acteerprestaties, waarbij Campbell het meeste lof ontving. De film is daarnaast ook een commercieel succes. Zo bracht Barbarian tot nu toe al meer dan 43 miljoen Amerikaanse dollars op – tegen een budget van 4.5 miljoen Amerikaanse dollars.

Bekijk hier de officiële trailer van Barbarian (2022). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Voorwaarden Barbarian Winactie

Bij vragen of opmerkingen kan elke deelnemer, op elk moment, een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor van de winactie. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD Blu-ray, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoopkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

Barbarian Winactie
Bron: 20th Century Studios, 20th Century Studios Nederland, The Walt Disney Company Benelux, Disney Nederland, filmdepot.nl, Walt Disney Studios Motion Pictures International, BoulderLight Pictures, Hammerstone Studios, Almost Never Films Inc., Regency Enterprises, en Vertigo Entertainment.

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Barbarian Winactie
Bron: 20th Century Studios, 20th Century Studios Nederland, The Walt Disney Company Benelux, Disney Nederland, filmdepot.nl, Walt Disney Studios Motion Pictures International, BoulderLight Pictures, Hammerstone Studios, Almost Never Films Inc., Regency Enterprises, en Vertigo Entertainment.

Zo doe je mee aan de Barbarian Winactie

Je kunt je aanmelden voor de Barbarian Winactie tot en met 12 november 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram, Youtube, TikTok of Twitter.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Een gedachte over “Barbarian Winactie | Gesloten”"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.