Zuid-Koreaanse thrillerserie Bargain is vanaf 4 juli 2024 exclusief te zien op SkyShowtime in Nederland

Op 6 juni 2024 heeft SkyShowtime aangekondigd dat de veelgeprezen Zuid-Koreaanse dystopische thrillerserie Bargain vanaf 4 juli 2024 exclusief op de streamingdienst in Nederland te streamen zal zijn. Vanaf 4 juli zijn de eerste drie afleveringen direct te zien. Dit wordt gevolgd door wekelijkse nieuwe afleveringen. De serie bevat zes afleveringen in totaal. Bargain belooft een meeslepende en intense kijkervaring te bieden die kijkers op het puntje van hun stoel zal houden.

Over Bargain

Bargain is een Zuid-Koreaanse thriller en dramaserie. De serie staat ook bekend onder zijn originele titel Momgap. De serie is geschreven door Choi Byeong-yun en Kwak Jae-min. Bargain is geproduceerd door de seriemakers Byun Seungmin en Bang Jin Ho. Deze seriemakers dienen ook als de showrunners van de Zuid-Koreaanse serie. Bargain is ontwikkeld door Paramount+ en TVING via een samenwerkingsverband tussen Paramount en het Koreaanse entertainmentbedrijf CJ ENM. De serie wordt gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution.

Bargain is een bewerking van gelijknamige, bekroonde korte film uit 2015. Deze korte film werd geregisseerd door Lee Chung-hyun. Regisseur en schrijver Jeon Woo-sung maakte deel uit van het productieteam van de originele korte film. Nu heeft Woo-sung het verhaal opgepakt er een zesdelige serie van gemaakt. De hoofdrollen zijn in Bargain weggelegd voor Jin Sun-kyu, Jun Jong-seo en Chang Ryul.

Koreaanse thrillerserie Bargain is vanaf 4 juli 2024 exclusief te zien op SkyShowtime in Nederland
Bron: Fanart.tv, SkyShowtime Nederland, Climax Studios, JTBC Studios, Paramount, Paramount+, SkyShowtime, TVING en CJ ENM.

In de serie worden mannen naar een afgelegen hotel gelokt onder het mom van seksuele ontmoetingen. In werkelijkheid raken ze verstrikt in een meedogenloze smokkelbende waar hun organen worden geveild aan de hoogste bieder. Nadat er een verwoestende aardbeving plaatsvindt, zitten de slachtoffers, handelaren en kopers allemaal gevangen in het instortende gebouw.

Afgesneden van de buitenwereld moeten allemaal vechten om de nasleep van de aardbeving te overleven. In 2023 viel Bargain in de prijzen. Zo won de serie de Critics’ Choice Award op het Seriencamp Festival in Keulen en de prijs voor Best Screenplay op het Canneseries Festival. Daarnaast behoorde Bargain ook tot de officiële selectie voor het Toronto International Film Festival van 2023 en werd de serie genomineerd voor een Critics’ Choice Award voor de prijs Best Foreign Language Series.

Bekijk hierboven de officiële trailer van Bargain. De trailer bevat Engelse ondertiteling.

Over SkyShowtime Nederland

SkyShowtime is de streamingdienst van Comcast Corporation en Paramount GlobalSkyShowtime werd in oktober 2022 uitgebracht in Nederland. In het aanbod van films en series zijn onder andere titels van Universal PicturesIllumination EntertainmentDreamWorksSky Studios, PeacockParamount+ShowtimeParamount Pictures en Nickelodeon terug te vinden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.