Batman: Mask of the Phantasm Winactie | Gesloten

Een van de meest iconische Batman films viert dit jaar zijn 30ste verjaardag. Hierbij heb ik het uiteraard over de grootse animatiefilm Batman: Mask of the Phantasm. Om de 30ste verjaardag van deze animatiefilm te vieren, brengen Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM een gerestaureerde versie van de film uit in de vorm van een 4K UHD Blu-ray Steelbook. De 4K UHD Blu-ray Steelbook bevat ook nog exclusief bonusmateriaal over het leven en nalatenschap van de legendarische Kevin Conroy. De acteur sprak dertig jaar lang de stem in van Batman in animatiefilms, televisieseries, videogames en meer.

Om de 4K UHD Blu-ray Steelbook release van Batman: Mask of the Phantasm te vieren, mag ik samen met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM een winactie opzetten voor de film. Met de Batman: Mask of the Phantasm Winactie mag ik twee keer een 4K UHD Blu-ray Steelbook weggeven van de film Batman: Mask of the Phantasm. Wil je weten hoe je kans maakt op deze fantastische prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Batman: Mask of the Phantasm (1993)

Batman: Mask of the Phantasm is een Amerikaanse romantische en geanimeerde superhelden film uit 1993. De film is geregisseerd door Eric Radomski en Bruce Timm. Het scenario van de film is geschreven door Alan Burnett, Paul Dini, Martin Pasko en Michael Reaves. Batman: Mask of the Phantasm is gebaseerd op de televisieserie Batman: The Animated Series. Het filmverhaal is verder geïnspireerd op de verhaallijn uit het stripboek Batman: Year Two. Toch bevat de film een originele schurk – namelijk The Phantasm.

Naast inspiratie genomen te hebben van het verhaal van Batman: Year Two en de wereld van Batman: The Animated Series, namen de filmmakers ook inspiratie uit de graphic novel Batman: Year One. Dit stripverhaal laat zien hoe Bruce Wayne besluit Batman te worden en hoe hij voor het eerst misdaden probeert tegen te houden. Dit onderdeel van het verhaal diende als inspiratie voor enkele filmscènes. Kevin Conroy, Mark Hamill, Efrem Zimbalist Jr., Bob Hastings en Robert Costanzo hebben grote stemrollen in Batman: The Animated Series en keerden ook terug met hun stemmenwerk voor Batman: Mask of the Phantasm.

Daarnaast hebben nieuwkomers Dana Delany, Hart Bochner, Stacy Keach Jr., Abe Vigoda, Dick Miller en John P. Ryan ook stemmenwerk geleverd voor de film. Batman: Mask of the Phantasm werd op 25 december 1993 in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht. Het filmverhaal volgt Batman die onderzoekt wie de mysterieuze wreker is die de misdaadbazen van Gotham City aan het vermoorden is. Tegelijkertijd komt Bruce Wayne weer in contact met zijn voormalige geliefde, Andrea Beaumont.

Bekijk hierboven de officiële trailer van Batman: Mask of the Phantasm (1993).

De voorwaarden van de Batman: Mask of the Phantasm Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde e-mailadressen onder dezelfde (of een andere) naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Dit kan ook gebeuren als je meerdere malen deelneemt aan een enkele winactie met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam. Bij de Batman: Mask of the Phantasm Winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Batman: Mask of the Phantasm Winactie
Bron: Warner Home Video, Warner Bros. Home Entertainment, Day One MPM, Bol.com, Warner Bros. Animation, Warner Bros. Family Entertainment en Warner Bros.

Zo doe je mee aan de Batman: Mask of the Phantasm Winactie

Deze winactie voor de film Batman: Mask of the Phantasm is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.