Batman: The Doom That Came to Gotham Winactie | Gesloten

Op 21 juni 2023 brengen Warner Home Video en Day One MPM de superhelden animatiefilm Batman: The Doom That Came to Gotham uit op Blu-ray. Om dit te vieren mag ik samen met Warner Home Video en Day One MPM een winactie opzetten voor deze film. Met de Batman: The Doom That Came to Gotham Winactie mag ik een keer een Blu-ray weggeven van de film Batman: The Doom That Came to Gotham. Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor de mogelijkheid tot de samenwerking.

Over Batman: The Doom That Came to Gotham (2023)

Batman: The Doom That Came to Gotham is een superhelden animatiefilm uit 2023. De film is geregisseerd door Sam Liu en Christopher Berkeley. Liu regisseerde eerder al verschillende superhelden animatiefilms voor DC Comics. Enkele voorbeelden hiervan zijn Batman: Soul of the Dragon, Justice League: Crisis on Two Earths en All-Star Superman. Het scenario van Batman: The Doom That Came to Gotham is geschreven door Jase Ricci, Mike Mignola en Richard Pace. De scenarioschrijvers baseerden het scenario op de gelijknamige driedelige stripboek miniserie dat gepubliceerd werd door DC Comics.

Het verhaal van deze driedelige stripboek miniserie is ook geschreven door Mike Mignola en Richard Pace. Troy Nixey was verantwoordelijk voor de tekeningen en Dennis Janke voor het inkten van de tekeningen. Mignola leverde de kleuren voor de driedelige stripboek miniserie. In 2015 werd het driedelige stripboek verzameld in een paperback graphic novel editie. De stemmencast van Batman: The Doom That Came to Gotham bestaat uit onder andere David Giuntoli, Tati Gabrielle, Gideon Adlon, Karan Brar, Jeffrey Combs, David Dastmalchian, Darin de Paul, John DiMaggio, Patrick Fabian, Jason Marsden, William Salyers en Christopher Gorham.

Het huiveringwekkende en bizarre verhaal van Batman: The Doom That Came to Gotham is een combinatie van de wereld van Batman met klassieke kosmische horror fictie. Na een jarenlange ontdekkingsreis keert Bruce Wayne terug naar Gotham City. Op zijn reis heeft Bruce het opgenomen tegen een internationaal trio weeskinderen. Tijdens een dodelijke ontmoeting op de Noordpool ontdekt Bruce daarnaast een apocalyptische sekte dat met oude magische krachten van plan is om Gotham te vernietigen.

Bekijk hier de officiële trailer van Batman: The Doom That Came to Gotham (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Batman: The Doom That Came to Gotham Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Batman: The Doom That Came to Gotham Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Batman: The Doom That Came to Gotham Winactie
Bron: Warner Home Video, Day One MPM, Warner Bros. Animation, Warner Bros. Home Entertainment, DC Comics en DC Entertainment.

Zo doe je mee aan de Batman: The Doom That Came to Gotham Winactie

Deze winactie voor de film Batman: The Doom That Came to Gotham is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.