Batman: The Long Halloween Giveaway | Part One & Part Two Blu-ray

Mijn lezers krijgen de kans om mee te doen met de Batman: The Long Halloween Giveaway. De prijs is een blu-ray van Part One en een blu-ray van Part Two. Wil je eerst meer te weten komen over de twee Batman: The Long Halloween films? Lees dan ook dit artikel verder. Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor het versturen van giveaway exemplaren.

Over Batman: The Long Halloween – Part One & Part Two

Batman: The Long Halloween – Part One heeft ons een kijkje gegeven in Bruce Wayne’s vroege carrière in de misdaadbestrijding. Er is een nieuwe seriemoordenaar in Gotham City opgedoken die tijdens nationale feestdagen toeslaat. De seriemoordenaar komt bekend te staan als Holiday, maar zijn ware identiteit blijft een mysterie. In Batman: The Long Halloween – Part Two loopt de Holiday Killer nog steeds vrij rond en Bruce Wayne is gehypnotiseerd door de giftige Poison Ivy. Batman is nergens te bekennen. Hoe gaat Bruce Wayne zich uit deze gevaarlijke situatie redden, en hoe gaat Batman de stad redden van de Holiday Killer?

De tweedelige film is geregisseerd door Chris Palmer en het scenario is geschreven door Tim Sheridan. De film bevat de stemmen van Jensen AcklesNaya RiveraJosh DuhamelBilly BurkeTitus WelliverDavid DastmalchianTroy BakerAmy LandeckerJulie NathansonJack QuaidFred Tatasciore en Alastair Duncan. Batman: The Long Halloween – Part Two is nu te koop op blu-ray en dvd. Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor de mogelijkheid tot een samenwerking.

Batman: The Long Halloween - Part Two (2021)
Bron: Warner Home Video & Day One MPM.

Informatie en Voorwaarden Giveaway

  1. Het is uiteraard toegestaan om een mail te sturen met vragen of opmerkingen. Elke deelnemer kan altijd een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.
  2. De winnaars van deze giveaway zullen via een mail op de hoogte gesteld worden van hun winst.
  3. Als winnaar krijg je de prijs uiteraard gratis opgestuurd via de post.
  4. Bij deze giveaway kan er per persoon slechts 1 keer worden deelgenomen.
  5. Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten; zoals bijvoorbeeld je (volledige) naam en een mailadres. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. Bij uitzondering zullen je gegevens gedeeld worden met de sponsor, zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.
  6. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland of België.
  7. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.
  8. Je hoeft NIET 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijsvraag en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel contact met hen kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Hoe kan ik meedoen aan de Batman: The Long Halloween Giveaway?

Je kunt je aanmelden voor deze giveaway tot 1 december 2021 00:01. Ik zal dan spoedig contact opnemen met de winnaar. Als je mee wilt doen aan deze giveaway, dan moet je twee stappen ondernemen.

  1. Volg SebKijk op Social Media. Je mag zelf kiezen op welk platform je me wilt volgen. De social media iconen die linken naar mijn accounts zijn rechts bovenaan te vinden.
  2. Vul daarna hieronder het formulier in en klik op verzenden. Ik krijg hiervan een melding binnen en zal je gegevens alleen gebruiken voor deze giveaway.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als groot filmfanaat volgt hij zijn droom om een professioneel recensent en filmjournalist te worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.