Beast Winactie | Gesloten

Op 2 november 2022 werd de spannende thriller film Beast door Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM uitgebracht op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren mag ik een winactie houden voor de film. Met de Beast Winactie mag ik een keer een Blu-ray weggeven van de film Beast. Mijn dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Beast (2022)

Beast is een Amerikaanse thriller film uit 2022. De film is geregisseerd door Baltasar Kormákur. Het scenario is geschreven door Ryan Engle. De scenarist baseerde het scenario op het verhaal van Jaime Prima Sullivan. De cast van de film bestaat uit onder andere Idris Elba, Iyana Halley, Leah Sava Jeffries, en Sharlto Copley. De film werd in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht op 19 augustus 2022. In de Nederlandse kwam de film uit op 11 augustus 2022. De film ontving gemixte recensies van de critici. Beast bracht ruim 59 miljoen Amerikaanse dollars op tegen een budget van 36 miljoen Amerikaanse dollars.

Idris Elba speelt de hoofdrol in deze bloedstollende thriller. Hij speelt een weduwnaar die terugkeert naar Zuid-Afrika voor een lang geplande reis naar een wildreservaat. Zijn reis verandert in een angstaanjagende strijd om te overleven als hij en zijn dochters worden opgejaagd door een enorme, losgeslagen leeuw die wil bewijzen dat de savanne maar één toproofdier heeft.

Bekijk hier de officiële trailer van Beast (2022). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Voorwaarden Beast Winactie

Bij vragen of opmerkingen kan elke deelnemer, op elk moment, een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor van de winactie. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD Blu-ray, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoopkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

Beast (2022)
Bron: Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, Universal Pictures, RVK Studios, Will Packer Productions, en Universal Pictures International (UPI).

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Beast (2022)
Bron: Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, Universal Pictures, RVK Studios, Will Packer Productions, en Universal Pictures International (UPI).

Zo doe je mee aan de Beast Winactie

Je kunt je aanmelden voor de Beast Winactie tot en met 26 november 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram, Youtube, TikTok of Twitter.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.