Beau Séjour Reeks 2 Giveaway | DVD

Beau Séjour Reeks 2 Giveaway

In samenwerking met Day One MPM & Just Entertainment Nederland mag ik een Beau Séjour Reeks 2 Giveaway houden. Mijn dank aan beiden voor deze samenwerking. De prijs van deze giveaway is één DVD-exemplaar van Beau Séjour Reeks 2 die naar de winnaar toegestuurd zal worden. Lees hieronder meer over deze reeks en hoe je kans kan maken op deze toffe prijs!

Over Beau Séjour Reeks 2

Beau Séjour is een Belgische dramaserie van productiehuis De Mensen. De serie is gecreëerd door Nathalie BasteynsKaat BeelsSanne Nuyens en Bert van Dael. Het eerste seizoen werd van 1 januari tot 5 maart 2017 uitgezonden op Één. In Nederland werd het eerste seizoen uitgezonden vanaf 17 januari 2021. Dat werd gedaan door de Nederlandse publieke omroep KRO-NCRV. In november 2017 werd bekendgemaakt dat er een tweede seizoen gedraaid zou worden. Het tweede seizoen werd vanaf 31 januari 2021 uitgezonden op Één. Het is nog onbekend wanneer Beau Séjour Reeks 2 uitgezonden zal worden door een Nederlandse televisiezender. Gelukkig is Beau Séjour Reeks 2 nu al te koop op DVD!

Beau Séjour Reeks 2 vertelt het verhaal van Maurice. Hij is een Oud-commandant van de Marine die zijn eigen lijk ziet hangen aan de mast van de zeilboot “Beau Séjour”. Wanneer hij drijfnat wakker wordt op het strand merkt hij dat niemand hem kan horen of zien. Even later verneemt hij dat hij dood is – waarschijnlijk door zelfmoord. Maurice kan dit niet geloven. Hij besluit zijn eigen dood te gaan onderzoeken en komt erachter dat er enkele zieners zijn. Oftewel mensen die hem wel nog kunnen zien en met wie hij kan praten. Maar waarom kunnen enkel deze mensen hem zien en wie is er eigenlijk verantwoordelijk voor zijn dood?

Beau Séjour Reeks 2 neemt meer de tijd om zijn verhaal te vertellen. Bij reeks 1 was er een groot tempoverschil tussen de eerste helft en tweede helft van het seizoen. Bij deze tweede reeks is dit niet het geval.

– uit mijn recensie van beau Séjour reeks 2.

Informatie Beau Séjour Reeks 2 Giveaway

  1. Er zal niet over de uitslag gecorrespondeerd worden. Een mail sturen met vragen en/of opmerkingen mag altijd. Er kan altijd een mail gestuurd worden naar het volgende mail-adres: contact@sebkijk.nl.
  2. De winnaar zal via de e-mail en/of via een privé-bericht benaderd worden.
  3. Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen.
  4. Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten; zoals bijvoorbeeld je (volledige) naam en een e-mail adres. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. Bij uitzondering zullen je gegevens gedeeld worden met de sponsor, die de prijsvraag mogelijk maakt, zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.
  5. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland of België.
  6. Je moet je correcte adres-gegevens invullen, anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.
  7. Je hoeft NIET 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijsvraag en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mail adres van je ouders doorsturen, zodat wij eventueel contact met hun kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Deelnemen aan de Beau Séjour Reeks 2 Giveaway

Belangrijk om te weten! Je kunt je aanmelden voor deze giveaway tot 19 april 2021 00:01. Ik zal tussen 19 en 21 april contact opnemen met de winnaar. Als je mee wilt doen aan deze giveaway, dan moet je twee stappen ondernemen.

  1. Volg SebKijk op Instagram of op Facebook. Klik hier voor Instagram en hier voor Facebook.
  2. Vul daarna hieronder het formulier in en klik op verzenden. Wij krijgen hiervan een melding binnen en zullen je gegevens alleen gebruiken voor deze giveaway. 
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Gerelateerde Artikelen

Directors' Collection Foto

Cinéart lanceert Directors’ Collection

Op 30 april 2021 lanceerde Cinéart een plek waar je je kunt onderdompelen in de wereld van Cinéart’s toonaangevende regisseurs. Op die dag werd op de website van Cinéart de Directors’ Collection gelanceerd. De Directors’ Collection is de plek voor liefhebbers van auteurscinema. Het maakt niet uit of je al jaren een liefhebber bent of geïntrigeerd bent om te beginnen. Bij deze collectie kun je je laten inspireren door de uitgebreide interviews, biografieën, soundtracks, masterclasses en podcasts over de invloedrijke filmmakers van onze tijd. Daarnaast kun je uiteraard de geselecteerde films van deze meesters uit de Cinéart-catalogus kijken.

Lees Verder >
The Undoing Miniserie Giveaway 2020

The Undoing Miniserie Giveaway | Blu-ray

Lees in dit artikel hoe je mee kan doen aan The Undoing Miniserie Giveaway. In samenwerking met Day One MPM & Warner Home Video mag ik een giveaway houden voor de miniserie The Undoing. Mijn dank aan beide voor deze samenwerkingsmogelijkheid. De prijs van deze giveaway is één Blu-ray exemplaar van The Undoing die naar de winnaar toegestuurd zal worden.

Lees Verder >
The Undoing Miniserie 2020

The Undoing Miniserie (2020) – Recensie

The Undoing is een Amerikaanse psychologische thriller miniserie. De miniserie is zesdelig en het scenario is geschreven door David E. Kelley. Het verhaal is een verfilming van de roman You Should Have Known dat geschreven is door schrijfster Jean Hanff Korelitz. De miniserie is geregisseerd door Susanne Bier en de hoofdrollen worden gespeeld door Nicole Kidman, Hugh Grant, Donald Sutherland en Noah Jupe. De miniserie werd veelbesproken toen het oorspronkelijk uitkwam. De zesdelige miniserie ontving veel positieve reacties. Echter ben ik het zelf (grotendeels) niet eens met de lof die de miniserie ontvang. Lees in mijn recensie wat ik vind van de miniserie The Undoing.

Lees Verder >
Wonder Woman 1984 Giveaway

Wonder Woman 1984 Giveaway | 4K Blu-ray & 2D Blu-ray

In samenwerking met Day One MPM & Warner Home Video mag ik een grote Wonder Woman 1984 Giveaway houden. Mijn dank aan beide voor deze samenwerkingsmogelijkheid. Ik mag bij deze giveaway twee normale Blu-ray’s en één 4K Blu-ray Steelbook van Wonder Woman 1984 weggeven. De 4K Blu-ray Steelbook van Wonder Woman 1984 bevat ook nog één 3D Blu-ray en één 2D Blu-ray disc. Naast de Blu-ray’s maakt er ook nog één gelukkige winnaar kans op een sleutelhanger van de superheldin Wonder Woman zelf. Lees in dit artikel hoe je kans kan maken op deze toffe prijs!

Lees Verder >

Dé Beste Plek voor Nederlandse Recensies & Giveaways

Blu-ray & DVD

On Demand

Games

Neem contact op

Klik op de knop hieronder om bij de contact-pagina te komen van deze website. Of stuur hoofdredacteur Seb direct een mail via contact@sebkijk.nl.