Beau Séjour Reeks 2 Giveaway | DVD

In samenwerking met Day One MPM & Just Entertainment Nederland mag ik een Beau Séjour Reeks 2 Giveaway houden. Mijn dank aan beiden voor deze samenwerking. De prijs van deze giveaway is één DVD-exemplaar van Beau Séjour Reeks 2 die naar de winnaar toegestuurd zal worden. Lees hieronder meer over deze reeks en hoe je kans kan maken op deze toffe prijs!

Over Beau Séjour Reeks 2

Beau Séjour is een Belgische dramaserie van productiehuis De Mensen. De serie is gecreëerd door Nathalie BasteynsKaat BeelsSanne Nuyens en Bert van Dael. Het eerste seizoen werd van 1 januari tot 5 maart 2017 uitgezonden op Één. In Nederland werd het eerste seizoen uitgezonden vanaf 17 januari 2021. Dat werd gedaan door de Nederlandse publieke omroep KRO-NCRV. In november 2017 werd bekendgemaakt dat er een tweede seizoen gedraaid zou worden. Het tweede seizoen werd vanaf 31 januari 2021 uitgezonden op Één. Het is nog onbekend wanneer Beau Séjour Reeks 2 uitgezonden zal worden door een Nederlandse televisiezender. Gelukkig is Beau Séjour Reeks 2 nu al te koop op DVD!

Beau Séjour Reeks 2 vertelt het verhaal van Maurice. Hij is een Oud-commandant van de Marine die zijn eigen lijk ziet hangen aan de mast van de zeilboot “Beau Séjour”. Wanneer hij drijfnat wakker wordt op het strand merkt hij dat niemand hem kan horen of zien. Even later verneemt hij dat hij dood is – waarschijnlijk door zelfmoord. Maurice kan dit niet geloven. Hij besluit zijn eigen dood te gaan onderzoeken en komt erachter dat er enkele zieners zijn. Oftewel mensen die hem wel nog kunnen zien en met wie hij kan praten. Maar waarom kunnen enkel deze mensen hem zien en wie is er eigenlijk verantwoordelijk voor zijn dood?

Beau Séjour Reeks 2 neemt meer de tijd om zijn verhaal te vertellen. Bij reeks 1 was er een groot tempoverschil tussen de eerste helft en tweede helft van het seizoen. Bij deze tweede reeks is dit niet het geval.

– uit mijn recensie van beau Séjour reeks 2.

Informatie Beau Séjour Reeks 2 Giveaway

  1. Er zal niet over de uitslag gecorrespondeerd worden. Een mail sturen met vragen en/of opmerkingen mag altijd. Er kan altijd een mail gestuurd worden naar het volgende mail-adres: contact@sebkijk.nl.
  2. De winnaar zal via de e-mail en/of via een privé-bericht benaderd worden.
  3. Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen.
  4. Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten; zoals bijvoorbeeld je (volledige) naam en een e-mail adres. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. Bij uitzondering zullen je gegevens gedeeld worden met de sponsor, die de prijsvraag mogelijk maakt, zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.
  5. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland of België.
  6. Je moet je correcte adres-gegevens invullen, anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.
  7. Je hoeft NIET 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijsvraag en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mail adres van je ouders doorsturen, zodat wij eventueel contact met hun kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Deelnemen aan de Beau Séjour Reeks 2 Giveaway

Belangrijk om te weten! Je kunt je aanmelden voor deze giveaway tot 19 april 2021 00:01. Ik zal tussen 19 en 21 april contact opnemen met de winnaar. Als je mee wilt doen aan deze giveaway, dan moet je twee stappen ondernemen.

  1. Volg SebKijk op Instagram of op Facebook. Klik hier voor Instagram en hier voor Facebook.
  2. Vul daarna hieronder het formulier in en klik op verzenden. Wij krijgen hiervan een melding binnen en zullen je gegevens alleen gebruiken voor deze giveaway. 

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.