BeeldGids – Nieuw op Pathé Thuis – April 2019

Logo Pathé Nederland PNG

Ook in april haalt Pathé Thuis de nieuwste films in huis. In de eerste editie van BeeldGidswordt er een blik geworpen op de films die in de maand april zullen verschijnen op deze VOD (video-on-demand) dienst.

Over BeeldGids

BeeldGids is een nieuwe rubriek op sebkijk! en is vooral bedoeld om een soort van online film- en seriegids te zijn voor online streaming-services en televisie. Het is een vernieuwde Pre.Kijk-soort artikel. Een nieuw soort vooruitblik artikel voor nieuwe films, series en televisieprogramma´s die op televisie en streaming-services te zien zullen zijn.

Nieuwe FilmTips bij Pathé Thuis

  • Bon Bini Holland 2. Vanaf nu te zien op Pathé Thuis. Op het moment dat Robertico (Jandino Asporaat, De Dino Show) zijn vriendin Noella (Liliana de Vries, Mannenharten 2) ten huwelijk wil vragen, besluit zij een pauze in te lassen. Echter geeft hij niet zo snel op en met behulp van zijn oude FC Kip-vrienden probeert hij haar hart terug te winnen. De komedie werd bekroond met een Gouden Film.
  • Aquaman. Vanaf 3 april te zien op Pathé Thuis. Uit de recensie op sebkijk!: ´´Uiteindelijk kan ik nog langer doorgaan wat niet heeft gewerkt voor Aquaman, maar dit doe ik bewust niet. Ondanks dat ik deze film kwalitief gezien geen goede film vind, kies ik hier niet voor. Dit doe ik, omdat ik ook heb genoten van de film. Ondanks zijn overduidelijk te lange speeltijd. Aquaman is namelijk een perfect voorbeeld van een low quality = great entertainment film. Het mag dan misschien niet heel erg goed zijn, maar het is zeer vermakelijk. Daarom kijk ik er, ondanks de vele tekortkomingen van deze film, er naar uit om deze film binnenkort te Re:Kijken.´´
  • Becoming Astrid. Vanaf 3 april te zien op Pathé Thuis. In deze biopic die gaat over de zeer bekende Astrid Lindgren (Alba August, The Rain) die de wereldberoemde over Pippi Langkous schreef, volgen we Astrid in haar jonge jaren. We zien hoe deze inspirerende vrouw constant opnieuw moet strijden. Een film om geïnspireerd door te raken.
  • All You Need is Love. Vanaf 5 april te zien op Pathé Thuis. Waneer de presentator van het populaire TV-programma ´´All You Need is Love´´ op de vooravond van de befaamde kerstspecial verdwijnt, is het op aan de crew om op te zoek gaan naar een nieuwe host. Lukt het om dit jaar geliefden te herenigen zonder Dr. Love?
  • Mary Poppins Returns. Vanaf 10 april te zien op Pathé Thuis. Mary Poppins komt terug in deze nieuwe nostalgische en magische film. Ze reist terug naar de Banks-familie om te helpen en om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven. Emily Blunt (A Quiet Place) schittert als Mary Poppins, de perfecte super nanny die van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur maakt.
Aquaman - Afbeelding 2
Foto: Warner Bros. Pictures International Holland, Warner Bros., DC Comics, DC Entertainment, Panoramic Pictures, Rodeo FX & The Safran Company
  • Beautiful Boy. Vanaf nu te zien op Pathé Thuis. Een waargebeurd drama over de tweestrijd tussen vader en zijn drugsverslaafde zoon en onvoorwaardelijke liefde.
  • Shoplifters. Te zien vanaf 3 april op Pathé Thuis. Dit ontroerende Japanse drama over een familie van kruimeldieven was een ware hit in Japan, ontving een Golden Globe- en Oscar-nominatie en een Gouden Palm in Cannes.
  • Cold War. Te zien vanaf 5 april op Pathé Thuis. In deze voor drie Oscars-genomineerde film zien we hoe muzikant Wiktor de vrijgevochten zangeres Zula leert kennen. Ze vallen als een blok voor elkaar, maar hun romance wordt tegengewerkt door emoties, politieke ontwikkelingen en het lot.
  • Sorry to Bother You. Vanaf 17 april te zien op Pathé Thuis. Cassius Green (Lakeith Stanfield, Get Out), een zwarte man in Californië, heeft weinig geld en zit met vele schulden opgescheept. Hij is wanhopig en neemt de eerste beste baan aan die hij kan krijgen: telefonische verkoper. De mensen die Cassius aan de lijn krijgt willen hem echter niet te woord staan. Door zijn ´´blanke stem´´ toe te passen verandert niet alleen deze situatie, maar ook zijn leven.
  • Spider-Man: Into the Spider-Verse. Vanaf 19 april te zien op Pathé Thuis. De Oscar-winnende animatie-film die gaat over dat meerdere mensen zich achter dezelfde superhelden-masker kunnen schuilen.
Spider-Man: Into The Spider-Verse - Afbeelding 1
Foto: Sony Pictures, Sony Pictures Releasing, Universal Pictures, Universal Pictures International, Marvel Entertainment, Sony Pictures Entertainment (SPE), Columbia Pictures, Avi Arad Productions, Lord Miller, Pascal Pictures, Sony Pictures Animatio

Alle Films in een Schema

Naam Film Releasedatum Pathé Thuis
Beautiful Boy Vanaf nu te zien op Pathé Thuis.
Bon Bini Holland 2 Vanaf nu te zien op Pathé Thuis.
First Kiss Vanaf nu te zien op Pathé Thuis.
Kursk Vanaf nu te zien op Pathé Thuis.
The Grinch Vanaf nu te zine op Pathé Thuis.
Aquaman Vanaf 3 april te zien op Pathé Thuis.
Becoming Astrid Vanaf 3 april te zien op Pathé Thuis.
Ralph Breaks the Internet Vanaf 3 april te zien op Pathé Thuis.
Shoplifters Vanaf 3 april te zien op Pathé Thuis.
All You Need is Love Vanaf 5 april te zien op Pathé Thuis.
Cold War Vanaf 5 april te zien op Pathé Thuis.
Mortal Engines Vanaf 5 april te zien op Pathé Thuis.
Mary Poppins Returns Vanaf 10 april te zien op Pathé Thuis.
Galveston Vanaf 10 april te zien op Pathé Thuis.
The Extraordinary Journey of the Fakir Vanaf 16 april te zien op Pathé Thuis.
Night School. Vanaf 17 april te zien op Pathé Thuis.
Sorry to Bother You Vanaf 17 april te zien op Pathé Thuis.
Matriach Vanaf 18 april te zien op Pathé Thuis.
Spider-Man: Into the Spider-Verse Vanaf 19 april te zien op Pathé Thuis.
Justice League vs. The Fatal Five Vanaf 23 april te zien op Pathé Thuis.
Tula the Revolt Vanaf 23 april te zien op Pathé Thuis.
Wildlife Vanaf 23 april te zien op Pathé Thuis.

Over Pathé Thuis

Een account bij Pathé Thuis is laagdrempelig en vrijblijvend. Voor het aanmaken van een account heb je alleen een e-mailadres nodig. Vervolgens betaal je per gekochte / gehuurde film. De nieuwste films huur je bij Pathé Thuis voor 4,99 euro.

Pathé Thuis is een Nederlandse video-on-demand dienst (VOD) en aanbieder van talloze films die kortgeleden in de bioscoop hebben gedraaid, en meer. Het huidige online aanbod bestaat uit meer dan 2000 titels en wordt wekelijks uitgebreid met de nieuwste films. Pathé Thuis is beschikbaar op alle gangbare platformen zoals desktop, Smart-TV’s, gameconsoles, tablets en smartphones. Een account is gratis aan te maken. Gebruikers van de dienst betalen per gehuurde of gekochte film (transactional VOD).

Het aantal accounts van Pathé Thuis ligt momenteel op 1,4 miljoen. Qua omzet liet Pathé Thuis de afgelopen twee jaren een constante groei van 50 procent zien. Vanaf 1 april is het aanbod van Pathé Thuis voor Nederlandse klanten beschikbaar in alle landen van de EU, conform de nieuwe EU-regelgeving met betrekking tot portabiliteit.

Sebastiaan Khouw
Volg Me Hier

Misschien is dit ook iets voor je!