Black Panther: Wakanda Forever Winactie | Gesloten

Vanaf vandaag is het dan eindelijk zover. Het langverwachte vervolg op Black Panther uit 2018 is eindelijk in de Nederlandse bioscopen te zien. Black Panther: Wakanda Forever belooft een epische en ontroerende film te worden. Om de release van deze nieuwe Marvel Studios film te vieren, mag ik samen met Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux een winactie houden voor Black Panther: Wakanda Forever. Met de Black Panther: Wakanda Forever Winactie mag ik twee keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven van de film. Mijn dank aan Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux voor de mogelijkheid tot een samenwerking.

Over Black Panther: Wakanda Forever (2022)

Black Panther: Wakanda Forever is een Amerikaanse superhelden film uit 2022. De film is gebaseerd op het Marvel Comics personage Black Panther. De film is geproduceerd door Marvel Studios en wordt uitgebracht door Walt Disney Studios Motion Pictures. Black Panther: Wakanda Forever is het vervolg op Black Panther uit 2018. Dit is de 30ste film uit het Marvel Cinematic Universe – dat ook wel bekend staat als het MCU. Daarnaast is dit de laatste film uit Phase Four van het MCU. Black Panther: Wakanda Forever is geregisseerd door Ryan Coogler. Hij regisseerde eerder ook al het eerste deel uit 2018.

Coogler schreef samen met Joe Robert Cole het scenario van de film. De cast van de film bestaat uit onder andere Letitia Wright, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Winston Duke, Dominique Thorne, Florence Kasumba, Michaela Coel, Tenoch Huerta, Martin Freeman, en Angela Bassett. Black Panther: Wakanda Forever had zijn wereldpremière op 26 oktober 2022 in Hollywood. De film komt op 9 november 2022 uit in de Nederlandse en Belgische bioscopen. Black Panther: Wakanda Forever wordt op 11 november 2022 uitgebracht in de Amerikaanse bioscopen. De oorspronkelijke plannen voor een vervolg op Black Panther werden in augustus 2020 aangepast nadat hoofdrolspeler Chadwick Boseman overleed.

Marvel Studios besloot hem niet te vervangen als T’Challa. In plaats daarvan volgt het verhaal nu koningin Ramonda, Shuri, M’Baku, Okoye en de Dora Milaj na de dood van Koning T’Challa. Ze proberen hun koninkrijk te beschermen tegen bemoeizuchtige wereldmachten. Terwijl ze proberen hun nieuwe hoofdstuk te omarmen, zijn de strijders genoodzaakt zich te herenigen met War Dog Nakia en Everett Ross. Samen moeten ze een nieuwe koers voor het koninkrijk Wakanda bepalen.

Bekijk hier de officiële trailer van Black Panther: Wakanda Forever (2022). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Voorwaarden Black Panther: Wakanda Forever Winactie

Vragen en opmerkingen kunnen altijd gestuurd worden naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. De winnaars van elke winactie zullen via een mail op de hoogste gesteld worden dat ze hebben gewonnen. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor van de winactie. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Bij elke winactie kan er per persoon eenmaal worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD Blu-ray, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoopkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

Black Panther: Wakanda Forever Winactie
Bron: Disney Nederland, The Walt Disney Company Benelux, Marvel Studios, en Walt Disney Pictures.

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Black Panther: Wakanda Forever Winactie
Bron: Disney Nederland, The Walt Disney Company Benelux, Marvel Studios, en Walt Disney Pictures.

Zo doe je mee aan de Black Panther: Wakanda Forever Winactie

Je kunt je aanmelden voor de Black Panther: Wakanda Forever Winactie tot en met 17 november 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram, Youtube, TikTok of Twitter.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

2 gedachten over “Black Panther: Wakanda Forever Winactie | Gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.