Bloodshot Giveaway (2020) | Blu-ray & Dvd – Afgelopen

Update: Er is contact opgenomen met de winnaars. Iedereen bedankt voor het meedoen!

Bloodshot is al sinds 1 juli te koop op Blu-ray en Dvd. In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment mag ik een Bloodshot Giveaway houden. Bij deze Bloodshot Giveaway mag ik twee Blu-ray exemplaren en 1 Dvd exemplaar weggeven. Wil jij weten hoe jij kans kan maken op een Blu-ray of Dvd exemplaar van deze film? Lees dan snel dit Bloodshot Giveaway artikel verder!

Over Bloodshot

In deze verfilming van de populaire gelijknamige comic speelt Vin Diesel de rol van Ray Garrison, een marinier die door de RTS Corporation opnieuw tot leven gewekt wordt als de superheld Bloodshot. Met nanotechnologie in zijn aderen is hij sterker dan ooit en geneest hij meteen van verwondingen. De RTS Corporation heeft niet alleen de controle over zijn lichaam, maar ook over zijn geest en herinneringen. Ray zet alles op het spel om de controle over zijn leven terug te krijgen.

De film is geregisseerd door David S.F. Wilson en de cast bestaat onder andere uit Vin Diesel, Eiza González, Sam Heughan, Toby Kebbell, Lamorne Morris & Guy Pearce. Vin Diesel heeft de hoofdrol in Bloodshot gespeeld.

Bloodshot Giveaway
Vin Diesel is klaar om wat klappen uit te delen in Bloodshot.

Stukje uit mijn Recensie

“Bloodshot heeft zeker wel een interessant concept. Het opnieuw tot leven brengen van een soldaat om die in te zetten als moordmachine – dat klinkt als een geweldig idee voor een film. Nu is dit idee al eerder gemaakt als een stripboek met dezelfde naam als deze film. Oftewel deze film is gebaseerd op deze comic-reeks. Nu kan ik niet spreken over het bronmateriaal waarop deze film is gebaseerd, want ik heb dat niet gelezen. Wel kan ik zeggen dat sterke ideeën niet altijd goed werken op het grote scherm. Zeker niet zonder goede storytelling.”

Klik hier om mijn volledige Bloodshot Film Recensie te lezen.
Bekijk hier de officiële trailer van Bloodshot.

Voorwaarden Bloodshot Giveaway

  1. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Een mail sturen met vragen en/of opmerkingen is altijd mogelijk.
  2. De winnaar zal via de e-mail en/of via een privé-bericht benaderd worden.
  3. Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen.
  4. Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten; zoals bijvoorbeeld je (volledige) naam en e-mail adres. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. Bij uitzondering zullen je gegevens gedeeld worden met de sponsor, die de Prijsvraag mogelijk maakt, zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.
  5. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.
  6. Vul je correcte adres-gegevens in, anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.
  7. Je hoeft NIET 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijsvraag en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mail adres van je ouders doorsturen, zodat wij eventueel contact met hun kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Deelnemen aan Bloodshot Giveaway

Vul hieronder het formulier in en klik op verzenden. Wij krijgen hiervan een melding binnen en zullen je gegevens alleen gebruiken voor deze Bloodshot giveaway. Je kunt je aanmelden voor deze win actie tot 23 september 00:01. Ik zal op 23 of 24 september contact opnemen met de winnaars. De winnaars kunnen dan aangeven of ze liever een Blu-ray of Dvd willen. De winnaars die als eerste reageren krijgen de eerste keuze. Blijf je e-mail dus goed in de gaten houden!

3 reacties

  1. Ik hoop dat ik èèn van de gelukkigen ben die de film gratis op blue-ray mag ontvangen! 🙂

  2. Oooo Fantasy island actie , ik kijk al er naar uit

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: