Blu-ray Giveaway – Once Upon a Time … in Hollywood – AFGELOPEN

Vanaf eind december is de nieuwste film van Quentin Tarantino getiteld Once Upon a Time … in Hollywood te koop op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren mogen wij één giveaway-exemplaar weggeven. Wil jij kans maken op een GRATIS BLU-RAY van Once Upon a Time … in Hollywood? Doe dan zeker mee met deze win actie, want sebkijk! mag in samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick één Blu-ray exemplaar van deze film weggeven. Lees hieronder meer over de film en hoe je kans maakt om deze prijs te winnen.

Over Once Upon a Time … in Hollywood

Quentin Tarantino’s Once Upon a Time … in Hollywood speelt zich af in 1969 en gaat over tv-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprioThe Revenant) en zijn stuntman Cliff Booth (Brad PittAd Astra) die proberen rond te komen in een filmindustrie die ze niet meer herkennen.

Het gehele team van sebkijk! wilt graag Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick bedanken voor het beschikbaar stellen van een giveaway-exemplaar voor deze website. Volg ook zeker de link naar hun website om meer te weten te komen over hun opkomende films. Bekijk hieronder de trailer van de film.

De officiële trailer van Once Upon a Time … in Hollywood.

Stukje uit de Recensie

In het jaar 1969 vond namelijk het einde van de filmindustrie plaats, maar ook de wedergeboorte. De dood van Sharon Tate en de dood van de spaghettiwestern die toen plaatsvonden, hebben namelijk gezorgd voor een nieuwe start van de tv- en filmindustrie. Tarantino heeft een film vol met lof geregisseerd en geschreven. Lof voor deze laatste gouden tijden en hoe met een kleine verandering deze laatste gouden tijden nog langer door hadden kunnen gaan. Ik ga niet verklappen wat die kleine verandering is, maar er kan zeker gezegd worden dat het een knaller van één einde is!

Stukje uit de recensie van Sebastiaan Khouw.
Once Upon a Time ... in Hollywood Giveaway Afbeelding 1
Quentin Tarantino gaat aan de slag achter de camera op deze behind-the-scenes foto.

Voorwaarden Deelname Giveaway

  1. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Een mail sturen met vragen en/of opmerkingen is altijd mogelijk.
  2. De winnaar zal via de e-mail en/of via een privé-bericht benaderd worden.
  3. Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen.
  4. Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten; zoals bijvoorbeeld je (volledige) naam en e-mail adres. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. Bij uitzondering zullen je gegevens gedeeld worden met de sponsor, die de Prijsvraag mogelijk maakt, zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.
  5. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.
  6. Vul je correcte adres-gegevens in, anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.
  7. Je hoeft NIET 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijsvraag en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mail adres van je ouders doorsturen, zodat wij eventueel contact met hun kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Deelnemen

Vul hieronder het formulier in en klik op verzenden. Wij krijgen hiervan een melding binnen en zullen je gegevens alleen gebruiken voor deze giveaway. Je kunt je aanmelden voor deze giveaway tot 17 januari 00:001.

Dit artikel heeft voor het laatst een update gekregen op 26 maart 2022.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.