Blue Beetle Winactie | Gesloten

Op 14 december brachten Warner Home Video en Day One MPM de superhelden actiefilm Blue Beetle uit op 4K Ultra HD Blu-ray, Blu-ray, DVD en Steelbook. Om dit te vieren mag ik samen met Warner Home Video en Day One MPM een winactie opzetten voor de film. Met de Blue Beetle Winactie mag ik twee keer een 4K Ultra HD Blu-ray Steelbook van de film Blue Beetle weggeven.

Deze uitgave bevat zowel een 4K Ultra HD Blu-ray als een Full-HD Blu-ray disc. Wil je weten hoe je kans maakt op deze leuke prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Warner Home Vide en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Blue Beetle (2023)

Blue Beetle is een Amerikaanse superhelden actiefilm uit 2023. De film is geregisseerd door Angel Manuel Soto. Het scenario van de film is geschreven door Gareth Dunnet-Alcocer. Blue Beetle is geproduceerd door Warner Bros., Warner Bros. Pictures Mexico, DC Entertainment, The Safran Company en Lightnin’ Production Rentals. De film is in Nederland uitgebracht door Warner Bros. Holland.

De cast van Blue Beetle bestaat uit Adriana Barraza, Xolo Maridueña, Damían Alcázar, Susan Sarandon, Elpidia Carrillo, Bruna Marquezine, Raoul Max Trujillo, George Lopez, Harvey Guillén en Belissa Escobedo. Maridueña speelt de titulaire superheld en zijn alter ego Jaime Reyes. In Blue Beetle keert de pas afgestudeerde Jaime Reyes vol grootse plannen voor de toekomst terug naar zijn huis. Hij komt er al snel achter dat daar veel is veranderd.

Hij gaat op zoek naar zijn plek op deze wereld, maar het lot brengt onverwachts een oude relikwie van buitenaardse technologie op zijn pad. De oude relikwie heet de Scarabee. Wanneer de Scarabee hem verkiest als symbiotische gastheer, komt hij in het bezit van een waanzinnige uitrusting met onvoorstelbare en onvoorspelbare krachten. Daarmee wordt hij de superheld Blue Beetle.

Bekijk hierboven de officiële trailer van Blue Beetle (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Blue Beetle Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Blue Beetle Winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Blue Beetle Winactie
Bron: Warner Home Video, Day One MPM, Warner Bros., Warner Bros. Holland, Warner Bros. Pictures Mexico, DC Entertainment, The Safran Company en Lightnin’ Production Rentals.

Zo doe je mee aan de Blue Beetle Winactie

Deze winactie voor de film Blue Beetle is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.