Bob Marley: One Love Winactie | Blu-ray

Op 31 mei 2024 bracht Dutch FilmWorks (DFW) de biografische en muzikale dramafilm Bob Marley: One Love uit op Blu-ray en DVD. Om de fysieke media release van Bob Marley: One Love te vieren, mag ik samen met Dutch FilmWorks (DFW) een winactie opzetten voor de film. Met de Bob Marley: One Love Winactie mag ik een keer een Blu-ray weggeven van de film Bob Marley: One Love. Wil je weten hoe je kans maakt op deze muzikale prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Dutch FilmWorks (DFW) voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Bob Marley: One Love (2024)

Bob Marley: One Love is een Amerikaanse biografische en muzikale dramafilm uit 2024. De film is geregisseerd door Reinaldo Marcus Green. De regisseur schreef het scenario van de film samen met Terence Winter, Frank E. Flowers en Zach Baylin. Ze baseerden het scenario op een verhaal dat geschreven is door Winter en Flowers. Kingsley Ben-Adir speelt de rol van de legendarische muzikant Bob Marley, terwijl Lashana Lynch zijn vrouw Rita speelt. De rest van de cast bestaat uit (o.a.) James Norton, Tosin Cole, Michael Gandolfini, Anthony Welsh en Umi Myers.

De film beleefde zijn wereldpremière op 23 januari 2024 in Jamaica. De film werd daarna in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht op 14 februari 2024. Bob Marley: One Love werd in de Nederlandse bioscopen uitgebracht op 15 februari 2024. Het filmverhaal viert leven en de muziek van de muzikale icoon Bob Marley die generaties inspireerde met zijn boodschap van liefde, vrede en eenheid. In Bob Marley: One Love wordt het krachtige verhaal van de “king of reggae” verteld. Hierbij laat de film zowel de achtergrond van zijn revolutionaire muziek zien als hoe hij vocht tegen racisme en tegenslagen overwon.

Bekijk hierboven de officiële trailer van Bob Marley: One Love (2024). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Bob Marley: One Love Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Bob Marley: One Love Winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Bob Marley: One Love Winactie
Bron: Bol.com, Dutch FilmWorks (DFW), Paramount Pictures, Plan B Entertainment, Tuff Gong Pictures, Paramount Pictures International (PPI) en Universal Pictures International (UPI).

Zo doe je mee aan de Bob Marley: One Love Winactie

Voor de Bob Marley: One Love Winactie kun je je aanmelden tot en met 25 juni 2024. Om deel te nemen aan de Bob Marley: One Love Winactie moet je het aanmeldformulier invullen en bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Nadat deze winactie is afgelopen worden de gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.