Boeien! Winactie | Gesloten

Vanaf woensdag 20 juli 2022 zal de kleurrijke familiefilm Boeien! in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Om dit te vieren mag ik samen met Just Entertainment Nederland en Lot of Brands een winactie houden voor de film. Met de Boeien! Winactie maakt een gelukkige winnaar kans op 2 gratis bioscoopkaarten en een zomerse strandbal. Lees in dit artikel waar de film over gaat, en hoe je mee kan doen aan de Boeien! Winactie. Mijn dank aan beide Just Entertainment Nederland en Lot of Brands voor de samenwerking.

Over Boeien! (2022)

Boeien! is een vrolijke familiefilm dat geregisseerd is door Bob Wilbers. De filmmaker regisseerde eerder ook de andere Nederlandstalige familiefilm: De expeditie van familie Vos. Het scenario van Boeien! is geschreven door Anya Koek en Wijo Koek. De cast van de film bestaat uit onder andere Cees Geel, Klaasje Meijer, Yailah Vroom, Wout Visser, Edwin Jonker, Sarah Chronis, Ferdi Stofmeel, Juvat Westendorp en Ellie Lust.

Het verhaal van Boeien! speelt zich af aan boord van het cruiseschip ‘Rederij de Romantiek’, waar Kapitein Hartman samen met zijn lieftallige assistente Jitske de liefdesscepter zwaait. Ravi, een slim 11-jarig meisje, kan totaal niet opschieten met haar eigenwijze 8-jarige stiefbroertje Benja. Samen met hun ouders gaan ze als samengesteld gezin op een cruise vakantie. Ravi en Benja zijn hier niet bepaald enthousiast over. Vader Orlando en moeder Maartje nemen deel aan een trouwwedstrijd aan het boord van het schip, hopend dat dit het gezin nader tot elkaar brengt.

Maar niet iedereen aan boord van het cruiseschip heeft even goede bedoelingen. Onno en Ted, schoonmakers op het schip, hebben samen met hoofdbeveiliger Nora een handeltje in waardevolle spullen die ze van passagiers stelen. Als dat maar goed komt …

Bekijk hier de officiële trailer van Boeien! (2022).

Voorwaarden Boeien! Winactie

Het is uiteraard toegestaan om een mail te sturen met vragen of opmerkingen. Elke deelnemer kan op elk moment een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. Ook mogen de vragen gestuurd worden via een persoonlijk bericht op mijn Facebook, Instagram of Twitter.

De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Boeien! Winactie
Bron: Just Entertainment Nederland, Lot of Brands, en Messercola Drama & Soap.

Bij elke winactie kan er per persoon 1 keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoop vrijkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Boeien! Winactie
Bron: Just Entertainment Nederland, Lot of Brands, en Messercola Drama & Soap.

Zo doe je mee aan de Boeien! Winactie

Je kunt je aanmelden voor de Boeien! Winactie tot 20 juli 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram, Twitter of Youtube.

Dit artikel heeft voor het laatst een update gekregen op 20 juli 2022.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.