Boonie Bears: Redden de aarde! Winactie | Gesloten

Op 15 februari 2022 bracht de MovieCompany de geanimeerde sciencefiction familiefilm Boonie Bears: Redden de aarde! uit in de Nederlandse bioscopen. Om dit te vieren mag ik samen met de MovieCompany een winactie opzetten voor de film Boonie Bears: Redden de aarde!. Met Boonie Bears: Redden de aarde! Winactie mag ik eenmaal twee bioscoop vrijkaarten weggeven voor de film Boonie Bears: Redden de aarde!. Mijn dank aan de MovieCompany voor de mogelijkheid tot een samenwerking.

Over Boonie Bears: Redden de aarde! (2022)

Boonie Bears: Redden de aarde! is een Chinese geanimeerde sciencefiction familiefilm uit 2022. De film is geregisseerd door Huida Lin. De Nederlandse stemmencast bestaat uit Milan van Weelden, Andy van Veen, Rik Sinkeldam, Lynn Tackaert, Belinda Vermeer, Fred Butter, Paul Rosenboom, Carla van der Veldt, Merijn Oerlemans en Gio Borsboom. De internationale titel van de film is Boonie Bears: Back to Earth. Boonie Bears: Redden de aarde! is de achtste film uit de filmreeks en de film die de tiende verjaardag van de filmreeks viert.

Wanneer Bramble de beer in het bos een buitenaards object vindt, fuseert zijn brein met de kern van een ruimteschip. Hiermee is Avi, een buitenaardse poes, op aarde neergestort. Avi wordt al jaren achtervolgd door een stel superschurken omdat zij de enige van haar soort nog is. Samen met Bramble, Briar en Vick zullen ze de strijd aangaan om de aarde te beschermen tegen het lot wat Avi haar planeet heeft meegemaakt.

Bekijk hier de officiële Nederlands gesproken trailer voor Boonie Bears: Redden de aarde! (2022).

De voorwaarden van de Boonie Bears: Redden de aarde! Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Hetzelfde is het geval bij spammers die zich meerdere malen met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam voor een winactie aanmelden. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Boonie Bears: Redden de aarde! Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik eventueel met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Boonie Bears: Redden de aarde! Winactie
Bron: MovieCompany, Filmdepot.nl. en Fantawild Animation.

Zo doe je mee aan de Boonie Bears: Redden de aarde! Winactie

Je kunt je voor de Boonie Bears: Redden de aarde! Winactie aanmelden tot en met 10 maart 2023. Om je aan te melden voor de Boonie Bears: Redden de aarde! Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan de Boonie Bears: Redden de aarde! Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Geen velden gevonden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.