Bros Winactie | Gesloten

De romantische komedie Bros draait nu in de Nederlandse bioscopen. Om dit te vieren mag ik samen met Universal Pictures International Nederland een winactie houden voor de film. Met de Bros Winactie mag ik twee keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven voor de film Bros. De bioscoop vrijkaarten kunnen dus alleen gebruikt worden voor het kijken van deze film. Mijn dank aan Universal Pictures International Nederland voor de mogelijkheid tot een samenwerking. Bros draait sinds 26 oktober 2022 in de Nederlandse bioscopen.

Over Bros (2022)

Bros is een Amerikaanse romantische komedie uit 2022. De film is geregisseerd door Nicholas Stoller. De regisseur schreef samen met hoofdrolspeler – en uitvoerend producent – Billy Eichner het scenario. De producten van de film zijn Stoller, Judd Apatow, en Joshua Church. De cast van de film bestaat naast Eichner uit Luke Macfarlane, Ts Madison, Monica Raymund, Guillermo Díaz, Guy Branum, and Amanda Bearse. Bros is een van de eerste homoseksuele romantische komedies die door een grote studio is uitgebracht, en heeft een openlijk LGBTQ+ hoofdcast.

Bros beleefde zijn wereldpremière op het Toronto International Film Festival 2022 op 9 september 2022. De film werd daarna in de bioscopen uitgebracht op 30 september 2022 in de Verenigde Staten van Amerika. De film ontving positieve reacties van de recensenten, maar het heeft sinds de release teleurgesteld bij de box office. Zo heeft de film tot nu toe 11 miljoen Amerikaanse dollars opgebracht tegen een budget van 22 miljoen Amerikaanse dollars. Bros wordt beschreven als een slimme, komische en romantische (LGBTQ+) film over de zoektocht naar seks, liefde en romantiek te midden van alle waanzin.

Bekijk hier de officiële trailer voor Bros (2022). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Voorwaarden Bros Winactie

Bij vragen of opmerkingen kan elke deelnemer, op elk moment, een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor van de winactie. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD Blu-ray, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoopkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

Bros Winactie
Bron: Universal Pictures International Nederland, Universal Pictures, Universal Pictures International (UPI), Apatow Productions, Stoller Global Solutions, en Universal Pictures Nederland.

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Bros Winactie
Bron: Universal Pictures International Nederland, Universal Pictures, Universal Pictures International (UPI), Apatow Productions, Stoller Global Solutions, en Universal Pictures Nederland.

Zo doe je mee aan de Bros Winactie

Je kunt je aanmelden voor de Bros Winactie tot en met 6 november 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram, of Twitter.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.