Bros Winactie | Gesloten

Heb je afgelopen herfst niet de kans gehad om de romantische komedie Bros in de bioscoop te aanschouwen? Dan heb ik goed nieuws voor je! Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM hebben de film op 11 januari 2023 uitgebracht op DVD. Om de release van Bros te vieren mag ik een winactie houden voor de film. Met de Bros Winactie mag ik eenmaal een DVD weggeven van de film Bros. Mijn dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot een samenwerking.

Over Bros (2022)

Bros is een Amerikaanse romantische komedie uit 2022. De film is geregisseerd door Nicholas Stoller. De regisseur schreef samen met hoofdrolspeler – en uitvoerend producent – Billy Eichner het scenario. De producten van de film zijn StollerJudd Apatow, en Joshua Church. De cast van de film bestaat naast Eichner uit Luke MacfarlaneTs MadisonMonica RaymundGuillermo DíazGuy Branum, and Amanda BearseBros is een van de eerste homoseksuele romantische komedies die door een grote studio is uitgebracht. Daarnaast bevat de film een openlijk LGBTQ+ hoofdcast.

Bros beleefde zijn wereldpremière op het Toronto International Film Festival 2022 op 9 september 2022. De film werd daarna in de bioscopen uitgebracht op 30 september 2022 in de Verenigde Staten van Amerika. De film ontving positieve reacties van de recensenten, maar het heeft sinds de release teleurgesteld bij de box office. Zo heeft de film tot nu toe 11 miljoen Amerikaanse dollars opgebracht tegen een budget van 22 miljoen Amerikaanse dollars. Toch wordt Bros beschreven als een slimme, komische en romantische (LGBTQ+) film over de zoektocht naar seks, liefde en romantiek te midden van alle waanzin.

Bekijk hier de officiële Red Band trailer van Bros (2022). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Bros Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Hetzelfde is het geval bij spammers die zich meerdere malen met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam voor een winactie aanmelden. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Bros Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik eventueel met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Bros Winactie
Bron: Universal Pictures International Nederland, Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, Universal Pictures, Universal Pictures International (UPI), Apatow Productions, Stoller Global Solutions, en Universal Pictures Nederland.

Zo doe je mee aan de Bros Winactie

Je kunt je aanmelden voor de Bros Winactie tot en met 6 februari 2023. Om je aan te melden voor de Bros Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan de Bros Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.