Captain America: The First Avenger Giveaway | Gesloten

Op deze vierde dag van SebMas krijgen jullie de kans om mee te doen met de Captain America: The First Avenger Giveaway. SebMas is een evenement dat van 6 december tot en met 25 december zal plaatsvinden. Op elke dag van dit evenement plaats ik een giveaway op SebKijk. Hierdoor maken jullie tijdens deze feestelijke periode extra veel kans op leuke prijzen! De giveaways organiseer ik samen met verschillende partners, maar enkele prijzen komen ook uit mijn eigen collectie.

Met deze giveaway geef ik een Blu-ray Steelbook weg van de film Captain America: The First Avenger. De Steelbook bevat een 3D en 2D Blu-ray disc, en komt uit mijn eigen collectie. Lees dit artikel verder om erachter te komen waar de film over gaat, en hoe je mee kan doen aan deze giveaway!

Over Captain America: The First Avenger (2011)

Captain America: The First Avenger is een Amerikaanse oorlogs- en superhelden-film uit 2011. De film is gebaseerd op het Marvel Comics-personage Captain America. Dit is de vijfde film in het Marvel Cinematic Universe – ook wel bekend als het MCU. De film is geproduceerd door Marvel Studios en gedistribueerd door Paramount Pictures. De film is geregisseerd door Joe Johnston, en het scenario is geschreven door Christopher Markus en Stephen McFeely.

Captain America: The First heeft Avenger heeft Chris Evans in de rol van Steve Rogers / Captain America naast Tommy Lee Jones, Hugo Weaving, Hayley Atwell, Sebastian Stan, Dominic Cooper, Neal McDonough, Derek Luke en Stanley Tucci. Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt Steve Rogers, een kleine en magere jongeman, getransformeerd tot de supersoldaat Captain America. Nu is het zijn taak om de Red Skull tegen te houden, voordat hij de Tesseract weet te gebruiken als energiebron voor wereldheerschappij.

Captain America: The First Avenger ging op 19 juli 2011 in première in het El Capitan Theatre, en werd uitgebracht als onderdeel van Phase One van de MCU. De film was een commercieel succes en bracht wereldwijd meer dan 370 miljoen dollar op. Critici waren vooral lovend over de prestatie van Evans, de manier waarop de film de jaren 1940 weergeeft en de regie van Johnston. Er zijn twee vervolgen verschenen: Captain America: The Winter Soldier in 2014, en Captain America: Civil War in 2016. Liever meedoen met een andere giveaway? Klik dan hier om bij de pagina met andere giveaways te komen.

Captain America: The First Avenger Giveaway
Bron: Zavvi.nl, Disney NL, Marvel Studios, Marvel Entertainment, Paramount Pictures, Universal Pictures International (UPI) en Paramount Pictures Nederland.

Informatie en Voorwaarden Giveaway

 1. Het is uiteraard toegestaan om een mail te sturen met vragen of opmerkingen. Elke deelnemer kan altijd een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.
 2. De winnaars van deze giveaway zullen via een mail op de hoogte gesteld worden van hun winst.
 3. Als winnaar krijg je de prijs uiteraard gratis opgestuurd via de post.
 4. Bij deze giveaway kan er per persoon slechts 1 keer worden deelgenomen.
 5. Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten; zoals bijvoorbeeld je (volledige) naam en een mailadres. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. Bij uitzondering zullen je gegevens gedeeld worden met de sponsor, zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.
 6. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland of België.
 7. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.
 8. Je hoeft NIET 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijsvraag en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel contact met hen kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Hoe kan ik meedoen aan de Captain America: The First Avenger Giveaway?

Je kunt je aanmelden voor deze giveaway tot 31 december 2021 00:01. Ik zal dan spoedig contact opnemen met de winnaar. Als je mee wilt doen aan deze giveaway, dan moet je twee stappen ondernemen.

 1. Vul hieronder het formulier in en klik op verzenden. Ik krijg hiervan een melding binnen en zal je gegevens alleen gebruiken voor deze giveaway.
 2. Extra kans maken op de prijs? Volg SebKijk dan op een Socialmediaplatform.
[contact-form-7 id=”22123″ title=”Captain America: The First Avenger Giveaway | Blu-ray Steelbook”]

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

2 gedachten over “Captain America: The First Avenger Giveaway | Gesloten

 1. Hoi Seb, heb je net ontdekt en meteen enthousiast geworden. Deze winactie is helemaal leuk, althans voor mijn vriend want hij is fan van Marvel, aan mij is Marvel echt niet besteed. Gelukkig ook genoeg recensies van films die we wel samen kijken. Succes met het najagen van jouw droom!

  1. Hoi Chantal, super bedankt voor je leuke reactie!
   Leuk om te horen dat je enthousiast bent over mijn werk, en fijn dat er recensies van films zijn die jullie samen kunnen kijken.
   Bedankt en fijne feestdagen gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.