Chernobyl Winactie | Gesloten

Op 7 september 2022 brachten Warner Home Video en Day One MPM de miniserie Chernobyl uit op 4K Ultra HD Blu-ray. Samen met Warner Home Video en Day One MPM mag ik een winactie houden voor deze spannende miniserie. Met de Chernobyl Winactie mag ik een keer een 4K Ultra HD Blu-ray weggeven van de miniserie. De 4K Ultra HD Blu-ray verpakking van Chernobyl bevat beide een 4K Ultra HD Blu-ray en een 2D Blu-ray disc. Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor het versturen van het winactie exemplaar en de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Chernobyl (2019)

Chernobyl is een historische drama televisie miniserie uit 2019. De miniserie is gemaakt door Craig Mazin. Daarnaast schreef hij ook het scenario van de miniserie. De miniserie is geregisseerd door Johan Renck. De cast van Chernobyl bestaat uit een ensemble cast van Jared Harris, Stellan Skarsgård, Emily Watson, Paul Ritter, Jessie Buckley, Adam Nagaitis, Con O’Neill, Adrian Rawlins, Sam Troughton, Robert Emms, David Dencik, Mark Lewis Jones, Alan Williams, Alex Ferns, Ralph Ineson, Barry Keoghan, Fares Fares en Michael McElhatton.

De miniserie werd geproduceerd door HBO in de Verenigde Staten van Amerika en door Sky UK in het Verenigd Koninkrijk. Chernobyl werd met lof ontvangen door recensenten, die dolenthousiast waren over de acteerprestaties, de cinematografie, de atmosfeer, het (historisch accuraat geschreven) scenario, de muzikale score, en de toon van de miniserie. Ondanks dat de miniserie redelijk historisch accuraat is, zijn er (uiteraard) enkele keuzes gemaakt om het verhaal wat meer te dramatiseren. De release van elke aflevering werd daarom bijgestaan door een podcast waar showrunner Craig Mazin de redenen van deze veranderingen uitlegde.

De miniserie ontving negentien nominaties bij de 71ste Primetime Emmy Awards. Chernobyl ontving ook de prijs voor Beste miniserie of televisiefilm bij de 77ste Golden Globe Awards. Daarnaast ontving Skarsgård ook de prijs voor Beste mannelijke bijrol in een serie, miniserie of televisiefilm. Chernobyl is een vijfdelige miniserie die het schokkende verhaal vertelt over de grootste ramp die ooit door mensen is veroorzaakt, namelijk de gigantische explosie die in 1986 plaatsvond in de kerncentrale van Tsjernobyl in de Sovjet-Unie.

Bekijk hier de officiële trailer van Chernobyl (2019).

Voorwaarden Chernobyl Winactie

Bij vragen of opmerkingen kan elke deelnemer, op elk moment, een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor van de winactie. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoopkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

Chernobyl Winactie
Bron: Warner Home Video, Day One MPM, HBO, Sky UK, Sister Pictures, Sky Television, The Mighty Mint, Word Games, en Home Box Office (HBO).

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Chernobyl Winactie
Bron: Warner Home Video, Day One MPM, HBO, Sky UK, Sister Pictures, Sky Television, The Mighty Mint, Word Games, en Home Box Office (HBO).

Zo doe je mee aan de Chernobyl Winactie

Je kunt je aanmelden voor de Chernobyl Winactie tot en met 27 september 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram, of Twitter.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.