Full Color Entertainment en Picl lanceren Pepr

Pepr en Picl

Picl en Full Color Entertainment hebben recent bekendgemaakt dat ze een samenwerking zijn aangegaan. Dit is een samenwerking waarbij een nieuw podium voor Zwarte Makers en verhalen uit de Afrikaanse diaspora wordt vrijgegeven. Dit nieuwe podium zal onderdeel worden van de streamingdienst Picl en Pepr gaan heten.

Vanaf woensdag 25 november zijn maandelijks de nieuwste films en belangrijkste klassiekers te zien op Pepr. Wil je meer hierover te weten komen? Lees dan vooral verder!

Continue Reading

Festival Preview | Leiden International Film Festival 2020

Leiden International Film Festival Logo

Het Leiden International Film Festival komt er weer aan! Op 29 oktober zal het festival geopend worden. Het goede nieuws is dat het Leiden International Film Festival op dit moment ook nog steeds bij de bioscoop-locaties door kan gaan. Voor de mensen die liever geen risico’s nemen in deze pandemie is er geen reden om verdrietig te zijn.

Eer is bij deze editie namelijk ook een mogelijkheid om films online vanuit huis te kijken! Ben jij benieuwd geraakt naar wat er allemaal te zien is op het Leiden International Film Festival? Lees dan snel dit artikel verder!

Continue Reading

The Terminator (1984) | Film Retrospectief

The Terminator

In deze complete film retrospectief bespreek ik een welbekende James Cameron-film. Misschien kun je aan de hand van mijn vorige social media posts wel raden over welke Cameron-film ik het heb. Ik heb het namelijk over The Terminator uit 1984. Dit is een van de beste sci-fi films uit de jaren ’80 van de vorige eeuw. In deze retrospectief kijk ik naar de thema’s, de filosofie en de revolutionaire aspecten van deze eerste Terminator-film.

Dit artikel was origineel gepubliceerd in het Engels op mijn Medium account. Als je hier klikt, wordt je naar mijn profiel op Medium doorgestuurd.

Continue Reading

SebKijk is te leuk om te stoppen na bijna 3 jaar

SebKijk Zelfportret

Ik heb lang getwijfeld over of ik dit artikel zou gaan publiceren. Dit heeft vooral te maken met doemscenario’s die in mijn hoofd blijven afspelen. Doemscenario’s die me vertellen dat het geen mogelijkheid is om opnieuw beginnen op deze website. Daarnaast heeft dit artikel velen vormen gezien. Vandaag publiceer ik dan toch eindelijk dit artikel. Het eerste artikel voor een nieuw begin van SebKijk.

Continue Reading

Gaming Preview – Paper Mario: The Origami King

Paper Mario The Origami King Uitgelichte Afbeelding

Op 14 mei 2020 werd aangekondigd dat Paper Mario: The Origami King op 17 juli exclusief uitgebracht zal worden voor de Nintendo Switch. Paper Mario: The Origami King biedt een humoristische reis vol eigenaardige personages, puzzels, unieke graphics en strategische ring-based gevechten. Lees in deze preview alles wat je moet weten over deze opkomende Switch-game.

Continue Reading