Festival Preview | Leiden International Film Festival 2020

Leiden International Film Festival Logo

Het Leiden International Film Festival komt er weer aan! Op 29 oktober zal het festival geopend worden. Het goede nieuws is dat het Leiden International Film Festival op dit moment ook nog steeds bij de bioscoop-locaties door kan gaan. Voor de mensen die liever geen risico’s nemen in deze pandemie is er geen reden om verdrietig te zijn.

Eer is bij deze editie namelijk ook een mogelijkheid om films online vanuit huis te kijken! Ben jij benieuwd geraakt naar wat er allemaal te zien is op het Leiden International Film Festival? Lees dan snel dit artikel verder!

Continue Reading

Van Gogh en de Zonnebloemen – Terugblik Tentoonstelling

Van Gogh en de Zonnebloemen - Uitgelichte Afbeelding

Op 20 juni bezochten redacteuren Sebastiaan en Dion een Perstentoonstelling bij het Van Gogh Museum. Onze dank aan de Press Office van het Van Gogh Museum en natuurlijk ook aan het museum zelf voor deze uitnodiging.

Vandaag is het weer tijd voor iets nieuws op sebkijk!, want we gaan voor het eerst een terugblik werpen op een kunst-tentoonstelling. Samen met Dion kreeg ik de mogelijkheid om de tentoonstelling Van Gogh en de Zonnebloemen te bezoeken, voordat het publiek de kans kreeg om naar deze tentoonstelling te gaan. We kregen een uitgebreide rondleiding door de tentoonstelling. Daarnaast maakten we iets ontzettend moois mee. We kregen te zien hoe Van Gogh’s schilderij Zonnebloemen werd opgehangen nadat er materiaal-technisch onderzoek naar het schilderij was gedaan.

Continue Reading