Creed III Winactie | Gesloten

Op 13 juli 2023 brengen Warner Home Video en Day One MPM het derde deel van de Creed filmreeks uit op 4K UHD Blu-ray Steelbook, Blu-ray en DVD. Om de fysieke media release van Creed III te vieren, mag ik samen met Warner Home Video en Day One MPM een winactie houden voor de film. Met de Creed III Winactie mag ik twee keer een 4K UHD Blu-ray Steelbook weggeven van de film Creed III.

Deze 4K UHD Blu-ray Steelbook editie van de film bevat ook een Full-HD Blu-ray disc. Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Creed III (2023)

Creed III is een Amerikaanse sport en dramafilm uit 2023. De film is geregisseerd en geproduceerd door Michael B. Jordan. Dit is het regiedebuut van de filmmaker en acteur. Jordan speelt opnieuw de hoofdrol in deze Creed film. Het scenario van Creed III is geschreven door Keenan Coogler en Zach Baylin. Het is een direct vervolg op Creed II uit 2018 en Creed uit 2015. Daarnaast is het de derde film uit de Creed filmreeks en de negende film uit de Rocky filmreeks. De cast van Creed III bestaat verder uit Tessa Thompson, Jonathan Majors, Wood Harris, Mila Davis-Kent, Florian Munteanu en Phylicia Rashad.

Creed III werd al officieel aangekondigd op september 2019. Daarnaast werd bekendgemaakt dat Jordan terug zou keren in de hoofdrol. In oktober 2020 werd bekendgemaakt dat Jordan de film zou gaan regisseren. Daarnaast werd er ook bekendgemaakt dat Creed III de eerste film uit de Rocky filmreeks zou zijn waar Sylvester Stallone niet te zien is als Rocky Balboa. Stallone heeft wel meegewerkt als een producent aan de film. Creed III beleefde zijn wereldpremière op 9 februari 2023 in Mexico City. De film werd daarna in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht op 3 maart 2023.

Creed III Winactie
Bron: Warner Home Video, Day One MPM, Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Warner Bros., Warner Bros. Nederland, Warner Bros. Holland, MGM, Chartoff-Winkler Productions, Glickmania, Outlier Society en Proximity Media.

In de Nederlandse bioscopen kwam de film uit op 2 maart 2023 en in België kwam Creed III uit de in de bioscopen op 1 maart 2023. De film ontving positieve recensies van de filmcritici. Daarnaast bracht de film meer dan 275 miljoen Amerikaanse dollars op. Het verhaal volgt opnieuw Adonis Creed. Hij domineert ondertussen de bokswereld en daarnaast heeft hij een mooi gezinsleven.

Wanneer zijn jeugdvriend en voormalig bokstalent Damian weer opduikt na een lange gevangenisstraf, wil die graag bewijzen dat hij een kans verdient in de ring. De confrontatie tussen de voormalige vrienden is echter meer dan alleen een bokspartij. Om de rekening te vereffenen moet Adonis zijn toekomst op het spel zetten om het op te nemen tegen Damian, een bokser die niets te verliezen heeft.

Bekijk hier de officiële trailer voor Creed III (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Creed III Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Creed III Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Creed III Winactie
Bron: Warner Home Video, Day One MPM, Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Warner Bros., Warner Bros. Nederland, Warner Bros. Holland, MGM, Chartoff-Winkler Productions, Glickmania, Outlier Society en Proximity Media.

Zo doe je mee aan de Creed III Winactie

Deze winactie voor de film Creed III is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Een gedachte over “Creed III Winactie | Gesloten”"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.