Cyrano Winactie | Gesloten

Acteur Peter Dinklage keert begin maart terug naar de Nederland met de romantische musical Cyrano. De acteur staat bekend voor zijn acteerprestatie als Tyrion Lannister in de HBO-serie Game of Thrones. Met Cyrano zullen we een compleet andere kant van Dinklage te zien krijgen. Het leukste hiervan is dat ik twee keer twee bioscoop vrijkaarten mag weggeven voor de film Cyrano. Doe dus snel mee met deze winactie, want wie weet ben je straks de gelukkige winnaar van twee bioscoop vrijkaarten voor de film.

Cyrano is vanaf 10 maart 2022 te zien in de Nederlandse bioscopen. Mijn dank aan Universal Pictures en NBCUniversal voor het verschaffen van de vrijkaarten.

Over Cyrano (2022)

Cyrano is geregisseerd door Joe Wright. Dit is een regisseur die bekend staat voor zijn eerdere geregisseerde films als Atonement, The Soloist, en Pride & Prejudice. In Cyrano vertelt Wright een nieuwe versie van het tijdloze verhaal van Cyrano de Bergerac. De hoofdrol van Cyrano is weggelegd voor Peter Dinklage. Cyrano is niet alleen een briljante zwaardvechter in duels, maar ook een krachtige zwaardvechter in het verbale steekspel.

Hij is verliefd op een toegewijde vriendin van hem, de bevallige Roxanne. Vanwege zijn uiterlijk heeft Cyrano het gevoel dat hij haar hart zal kunnen veroveren, en dus heeft hij haar nooit deelgenoot gemaakt van zijn gevoelens. Roxanne is zelf tot over haar oren verliefd op Christian. Roxanne wordt gespeeld door Haley Bennett, de echtgenote van Joe Wright. Christian wordt gespeeld door Kelvin Harrison Jr. Joe Wright brengt met Cyrano een symfonie van emoties met muziek, romantiek, schoonheid, en het tijdloze verhaal over een hartverscheurende driehoeksrelatie.

Bekijk hier de officiële trailer van Cyrano. De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Voorwaarden Cyrano winactie

  • Het is uiteraard toegestaan om een mail te sturen met vragen of opmerkingen. Elke deelnemer kan op elk moment een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. Ook mogen de vragen gestuurd worden via een persoonlijk bericht op mijn Facebook, Instagram of Twitter.
  • De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.
  • Bij elke winactie kan er per persoon slechts 1 keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie.
  • Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.
  • Bij fysieke winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij lokale en digitale winacties kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen. Onder digitale winacties vallen winacties van kijkcodes en digitale vrijkaartjes. Met lokale winacties bedoel ik bioscoop vrijkaartjes die alleen bruikbaar zijn in Nederland.
  • Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.
Cyrano (2022)
Bron: Universal Pictures, Universal Pictures International (UPI), NBCUniversal, Working Title Films, Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), en BRON Studios.

Hoe kan ik meedoen aan de winactie?

Je kunt je aanmelden voor de Cyrano winactie tot 11 maart 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen snel contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram of Twitter. Hieronder bevinden zich de knoppen naar deze accounts.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.