DC Club van Super-Pets Winactie | Gesloten

DC Club van Super-Pets laat zien dat onze favoriete DC Comics superhelden hun eigen favoriete huisdieren hebben. In deze film volg je Supermans en Batmans honden Krypto en Ace. Samen gaan ze – met de huisdieren van andere superhelden – op avontuur om hun baasjes te vinden. Het geweldige nieuws is dat vanaf 30 november 2022 DC Club van Super-Pets thuis te bekijken is op Blu-ray en DVD.

Om de release van DC Club van Super-Pets te vieren mag ik samen met Warner Home Video en Day One MPM een winactie houden voor de film. Met de DC Club van Super-Pets Winactie mag ik eenmaal een DVD en eenmaal een Blu-ray weggeven van de film DC Club van Super-Pets. Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over DC Club van Super-Pets (2022)

DC League of Super-Pets is een Amerikaanse 3D computer geanimeerde superhelden komedie familiefilm uit 2022. De film is gebaseerd op het DC Comics superhelden team Legion of Super-Pets. De Nederlandse titel van de film is DC Club van Super-Pets. DC Club van Super-Pets is geproduceerd door Warner Animation Group en DC Entertainment. De film werd uitgebracht door Warner Bros. Pictures. DC Club van Super-Pets is geregisseerd door Jared Stern. De regisseur schreef samen met John Whittington het scenario van de film. De Amerikaanse stemmencast van de film bestaat uit Dwayne “The Rock” Johnson, Kevin Hart, Kate McKinnon, John Krasinski, Vanessa Bayer, Natasha Lyonne, Diego Luna, Marc Maron, en Keanu Reeves.

De Nederlandse stemmencast van DC Club van Super-Pets bestaat uit Rico Verhoeven, Défano Holwijn, Georgina Verbaan, Dennis Willekens, Sanne Bosman, Donna Vrijhof, Roben Mitchell van den Dugen Bille, Has Drijver, Gerard Ekdom, en Chava voor in ’t Holt. In DC Club van Super-Pets zijn Krypto de Superhond en Superman elkaars beste vrienden. Ze hebben dezelfde superkrachten en bestrijden samen de misdaad in Metropolis. Wanneer Superman en de rest van de Justice League ontvoerd worden, moet Krypto een beestenbende uit het asiel leren om te gaan met hun nieuwe krachten. Kyrpto zal samen met Ace de hond, PB het hangbuikzwijn, Merton de schildpad en Chip de eekhoorn de superhelden moeten redden.

Bekijk hier de officiële Nederlandstalige trailer van DC Club van Super-Pets (2022).

Voorwaarden DC Club van Super-Pets Winactie

Vragen en opmerkingen kunnen altijd gestuurd worden naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. De winnaars van elke winactie zullen via een mail op de hoogte gesteld worden dat ze hebben gewonnen. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of e-mail. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de e-mail. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor van de winactie. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Bij elke winactie kan er per persoon eenmaal worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoopkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

DC Club van Super-Pets Winactie
Bron: Warner Home Video, Day One MPM, Warner Animation Group, DC Entertainment, Warner Bros., Warner Bros. Pictures, Warner Bros. Nederland, Seven Bucks Productions, A Stern Talking To, en DC Comics.

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

DC Club van Super-Pets Winactie
Bron: Warner Home Video, Day One MPM, Warner Animation Group, DC Entertainment, Warner Bros., Warner Bros. Pictures, Warner Bros. Nederland, Seven Bucks Productions, A Stern Talking To, en DC Comics.

Zo doe je mee aan de DC Club van Super-Pets Winactie

Om je aan te melden voor de DC Club van Super-Pets Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Je kunt je aanmelden voor de DC Club van Super-Pets Winactie tot en met 12 december 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram, Youtube, TikTok of Twitter.

Geen velden gevonden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

4 gedachten over “DC Club van Super-Pets Winactie | Gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.