De Acht Bergen Winactie | Gesloten

Op 31 maart 2023 brengt Dutch FilmWorks de Belgisch-Frans-Italiaanse dramafilm De Acht Bergen uit op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Dutch FilmWorks een winactie opzetten voor de film. Met De Acht Bergen Winactie mag ik eenmaal een DVD weggeven van de film De Acht Bergen. Mijn dank aan Dutch FilmWorks voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over De Acht Bergen (2022)

De Acht Bergen is een Belgisch-Frans-Italiaanse dramafilm uit 2022. De originele titel van de film is Le Otto Montagne. De Acht Bergen is gebaseerd op de gelijknamige prijswinnende roman van auteur Paolo Cognetti. De film is geregisseerd door het Belgische regieduo Felix van Groeningen en Charlotte Vandermeersch. De cast van de film bestaat uit Luca Marinelli, Alessandro Borghi, Filippo Timi, Elena Lietti, Elisabetta Mazzullo, Surakzhya Panta en Gualtiero Burzi.

De Acht Bergen het verhaal van de bijzondere vriendschap tussen de stadse Pietro en Bruno. Deze laatste jongen komt uit de bergen. In een levenslange zoektocht naar geluk zwerft Pietro de wereld over terwijl Bruno trouw blijft aan zijn berg. Ondanks hun totaal verschillende levens, blijft de vriendschap uit hun kinderjaren ogenschijnlijk onverwoestbaar. De Acht Bergen wordt beschreven als een film over liefde tussen mensen, eenzaamheid, houvast, familierelaties en verknochtheid aan een streek.

Bekijk hier de officiële trailer van De Acht Bergen (2022). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van De Acht Bergen Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Hetzelfde is het geval bij spammers die zich meerdere malen met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam voor een winactie aanmelden. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van De Acht Bergen zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik eventueel met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

De Acht Bergen Winactie
Bron: Dutch FilmWorks (DFW), Menuetto Film, Rufus, Pyramide Productions, Flanders Audiovisual Fund (VAF), Screen Flanders en Film Commission Regione Valle d’Aosta.

Zo doe je mee aan De Acht Bergen Winactie

Je kunt je voor De Acht Bergen Winactie aanmelden tot en met 13 april 2023. Om je aan te melden voor De Acht Bergen Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan De Acht Bergen Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.