De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens Winactie | Gesloten

Voor het eerst in ruim tien jaar heeft DreamWorks Animation een nieuw avontuur uitgebracht in het Shrek-universum. Met De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens zien we dan eindelijk de terugkeer van onze geliefde, melk drinkende, roekeloze, onbevreesde katachtige. Om de release van De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens te vieren mag ik samen met Universal Pictures International Netherlands een winactie houden voor de film. Met De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens Winactie mag ik twee keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven van de film. Mijn dank aan Universal Pictures International Netherlands voor de mogelijkheid tot een samenwerking.

Over De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens (2022)

De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens is een Amerikaanse computeranimatie en avonturenfilm uit 2022. De Amerikaanse titel van de film is Puss in Boots: The Last Wish. De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens is een vervolg op de film De Gelaarsde Kat (ook wel bekend als Puss in Boots) uit 2011. Daarnaast is dit de tweede spin-off film van de Shrek filmfranchise. De film is geproduceerd door DreamWorks Animation en wordt uitgebracht door Universal Pictures. De film is geregisseerd door Joel Crawford. De coregisseur van de film is Januel Mercado. Het scenario van de film is geschreven door Paul Fisher en Tommy Swerdlow.

Ze baseerden het scenario op een verhaal dat is geschreven door Swerdlow en Tom Wheeler, waarbij Etan Cohen extra materiaal leverde voor het scenario. De Amerikaanse stemmencast bestaat uit Antonio Banderas, Salma Hayek, Harvey Guillén, Florence Pugh, Olivia Colman, Ray Winstone, Samson Kayo, John Mulaney, Wagner Muora, Da’Vine Joy Randolph, en Anthony Mendez. De Nederlandse stemmencast bestaat uit Jon van Eerd, Anna Drijver, Holly Mae Brood, Jody Bernal, Monic Hendrickx, Frank Lammers, André Dongelmans, Loek Peters, Murth Mossel, Joanne Telesford, Sarah Nauta, Julia Nauta, Niels van der Laan en Jeroen Woe.

De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens Winactie
Bron: Universal Pictures, Universal Pictures International (UPI), Universal Pictures International Netherlands, DreamWorks, DreamWorks Animation, Pacific Data Images (PDI), en Universal Pictures Nederland.| A UNIVERSAL RELEASE © 2022 DREAMWORKS ANIMATION LLC.

Net zoals bij DreamWorks’ vorige film The Bad Guys nam het animatieteam inspiratie van andere animatiefilms als Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018) en Akira (1988). Het animatieteam besloot de film een visuele stijl te geven dat lijkt op illustraties uit prentenboeken. In plaats van de meer realistische stijl te gebruiken die in Shrek (2001) werd geïntroduceerd, richtte het team zich meer op een schilderachtig ontwerp, om de film eruit te laten zien als een sprookjeswereld door het gebruik van nieuwe technologieën. De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens werd zowel in Amerikaanse als de Nederlandse bioscopen uitgebracht op 21 december 2022.

De film werd ontvangen met positieve recensies van de critici. Ze spraken met lof over de animatie, stemmenwerk, de humor en de thema’s van de film. Daarnaast wordt De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens door veel recensenten gezien als een betere film dan zijn voorganger. Het verhaal van De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens gaat over De Gelaarsde Kat (duh!). We volgen dit dappere personage wanneer hij erachter komt dat zijn passie voor gevaar en zijn minachting voor veiligheid hun tol hebben geëist.

Hoewel hij zelf de tel is kwijtgeraakt, blijkt hij acht van zijn negen levens te hebben verspeeld. Om die levens terug te krijgen begint hij aan zijn grootste avontuur tot nu toe. Puss in Boots: The Last Wish (Nederlandse titel: De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens) is een film van Universal Pictures en DreamWorks. | A UNIVERSAL RELEASE © 2022 DREAMWORKS ANIMATION LLC.

Bekijk hier de officiële (Nederlands gesproken) trailer van De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens (2022).

De voorwaarden van De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Hetzelfde is het geval bij spammers die meerdere malen met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam zich voor een winactie aanmelden. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De bioscoop vrijkaarten van De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens Winactie zullen via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik eventueel met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens Winactie
Bron: Universal Pictures, Universal Pictures International (UPI), Universal Pictures International Netherlands, DreamWorks, DreamWorks Animation, Pacific Data Images (PDI), en Universal Pictures Nederland.| A UNIVERSAL RELEASE © 2022 DREAMWORKS ANIMATION LLC.

Zo doe je mee aan De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens Winactie

Je kunt je aanmelden voor De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens Winactie tot en met 8 januari 2023. Om je aan te melden voor De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.