De Notenkraker en de Toverfluit Winactie | Gesloten

Op 31 maart 2023 brengt Dutch FilmWorks de geanimeerde familiefilm De Notenkraker en de Toverfluit uit op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Dutch FilmWorks een winactie opzetten voor de film. Met De Notenkraker van de Toverfluit Winactie mag ik eenmaal een DVD weggeven van de film De Notenkraker van de Toverfluit. Mijn dank aan Dutch FilmWorks voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

De Notenkraker en de Toverfluit (2022)

De Notenkraker en de Toverfluit is een Russische en Hongaarse animatie familiefilm uit 2022. De film is geregisseerd door Georgy Gitis. De Nederlandse versie van de film bevat onder andere de stemmen van Vajèn van den Bosch en Levi van Kempen. De oorspronkelijke titel van De Notenkraker en de Toverfluit is Shchelkunchik i Volshebnaya Fleyta. De Engelstalige titel van de film is The Nutcracker and the Magic Flute. De film werd op 15 december 2022 uitgebracht in de Nederlandse bioscopen. Het verhaal van De Notenkraker en de Toverfluit laat zien dat op kerstavond echt soms wonderen kunnen gebeuren!

Wanneer Marie een wens doet, komt haar speelgoed op een magische manier tot leven en krimpt ze tot ze net zo groot is. Dan blijkt haar lelijke notenkraker eigenlijk een vervloekte prins te zijn. Samen met hun speelgoedvrienden reizen de twee naar Bloemenland om de vloek te verbreken. Daarnaast proberen ze iedereen te redden van de nare ratten die de wereld willen overnemen. Alleen hebben ze daarvoor wel de toverfluit nodig die ergens in het paleis verstopt is.

Bekijk hier de officiële trailer van De Notenkraker en de Toverfluit (2022).

De voorwaarden van De Notenkraker en de Toverfluit Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Hetzelfde is het geval bij spammers die zich meerdere malen met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam voor een winactie aanmelden. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van De Notenkraker van de Toverfluit Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik eventueel met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

De Notenkraker en de Toverfluit Winactie
Bron: Dutch FilmWorks (DFW), CTB Film Company en Luminescence.

Zo doe je mee aan De Notenkraker en de Toverfluit Winactie

Je kunt je voor De Notenkraker en de Toverfluit Winactie aanmelden tot en met 17 april 2023. Om je aan te melden voor De Notenkraker en de Toverfluit Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan De Notenkraker en de Toverfluit Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.