Dear David Winactie | Gesloten

Op 2 november 2023 wordt de bovennatuurlijke horrorfilm Dear David in de Nederlandse bioscopen uitgebracht. Om de bioscooprelease van deze angstaanjagende film te vieren, mag ik samen met The Searchers Nederland en Triple P Entertainment een winactie opzetten voor de film. Met de Dear David Winactie mag ik twee keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven van de film Dear David.

Wil je weten hoe je kans maakt op deze leuke prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan The Searchers Nederland en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Dear David (2023)

Dear David is een Amerikaanse bovennatuurlijke horrorfilm uit 2023. De film is geregisseerd door John McPhail. Het scenario van de film is geschreven door Mike van Waes en Evan Turner. Het scenario van de film is gebaseerd op de virale Twitter-thread van BuzzFeed striptekenaar Adam Ellis. In de gelijknamige Twitter-thread beschrijft Ellis zijn ontmoeting met een geest. De cast van de film bestaat uit onder andere Augustus Prew, Andrea Bang, René Escobar Jr., Cameron Nicoll en Justin Long. Dear David werd op 13 oktober 2023 in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht.

Het verhaal van Dear David begint vlak nadat striptekenaar Adam heeft gereageerd op internet “trolls” op zijn Twitterpagina. Plotseling lijkt het erop alsof hij nu geesten begint te zien. Nadat hij zijn bovennatuurlijke ervaringen deelt in een Twitter-thread, begint de striptekenaar te geloven dat hij achtervolgd wordt door de geest van een overleden kind genaamd David. Langzamerhand begint Adam steeds verder de grip te verliezen op wat zich online en wat zich in de realiteit afspeelt.

Bekijk hierboven de officiële trailer van Dear David (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Dear David Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Dear David Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar wel 16 jaar. Dear David heeft namelijk een kijkwijzer van 16+. Win je de prijs en ben je jonger dan 18 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Dear David Winactie
Bron: The Searchers Nederland, BuzzFeed Motion Pictures, Buzzfeed Studios, CR8IV DNA, Rideback, Lions Gate Films en The Searchers.

Zo doe je mee aan de Dear David Winactie

Deze winactie voor de film Dear David is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.